Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Setmana Santa esportiva a Mont-roig i Miami Platja

Entre els esdeveniments, destaca la Mitja Marató del dissabte 20

La Mitja Marató de Miami Platja de 2018 La Mitja Marató de Miami Platja de 2018 AJ. MONT-ROIG DEL CAMP
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 12 abril 2019 12:40

Mont-roig i Miami Platja celebraran diversos esdeveniments esportius per gaudir de l’esport durant Setmana Santa. Tindran lloc la Mitja Marató de Miami Platja, el Mundialito i la Costa Daurada Cup de futbol i el casal infantil d’esports. A més a més, s’ampliaran els horaris de les instal·lacions esportives de pàdel.

Una de les activitats més esperades és la Mitja Marató de Miami Platja, que se celebrarà el dissabte 20 d’abril a partir de les 8.30 h. La carrera comptarà amb 3 curses de diferents recorreguts, de 21, 10 i 5 kilòmetres.

També es faran curses no competitives per infants de 0 a 8 anys i de 8 a 13, en les que hauran de recórrer 350 i 700 metres, respectivament. Durant la jornada hi haurà dj’s i animació.

Les inscripcions es poden fer online fins al divendres 19 a: http://www.naturetime.es/2018/20-04-2019-m3-mitja-marato-miami-platja/ .

Des de l’organització, es fa una crida a persones voluntàries que vulguin col·laborar. La gent interessada es pot apuntar aquí.

Corredors de l'edició anterior de la Mitja Marató (AJ. MONT-ROIG DEL CAMP)

marato miami

El Mundialito de futbol infantil

Els camps de futbol de Mont-roig i Miami Platja es convertiran de nou en una de les subseus del Munidalito. La competició es disputarà des del diumenge 14 d’abril fins al dijous 18.

És un dels tornejos internacionals de futbol infantil més importants del món. En aquesta edició hi participaran uns 5.000 jugadors de més de 50 nacionalitats, procedents de grans clubs de futbol mundial.

Es faran partits de futbol 11 als camps d’esport municipals des de les 9 fins les 20 h. A més a més, cal destacar que participaran dos equips del Club Athletic Mont-roig.

Costa Daurada Cup

Del 19 al 21 d’abril, el municipi serà la subseu de la Costa Daurada Cup, un torneig internacional de futbol base en el qual competeixen 150 equips entre els quals destaca la participació femenina.

Es faran més de 40 partits als camps del poble, entre les 9 del matí i les 8 del vespre.

Aquesta competició, i el Mundialito, compten amb la col·laboració dels equips locals Club Athletic Mont-roig i Miami FC.

Edició d'estiu de la Costa Daurada Cup del 2018 a Mont-roig (AJ. MONT-ROIG DEL CAMP)

costadauradacup 2018

Casal infantil d’esports

Des de l’àrea d’esports de l’Ajuntament, s’ha organitzat un any més el Casal Infantil de Setmana Santa. En aquests moments només queden places pel casal esportiu de Miami Platja, que tindrà lloc del 15 al 18 d’abril. En el casal es faran excursions, activitats de piscina, tallers i jocs tradicionals, entre d’altres.

Més hores de pàdel

Els aficionats podran gaudir de més hores per practicar l’esport durant Setmana Santa. Les pistes municipals s’obriran els dissabtes i diumenges de 9 a 13 h i de 15 a 20 h.

Pistes de pàdel de Miami Platja (AJ. MONT-ROIG DEL CAMP)

padel miami

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: