Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una vuitantena d'equips participaran en el TGN Bàsquet de Cambrils

El torneig tindrà lloc del 12 al 17 d’abril, amb més equips femenins que masculins

Imatge del TGN Bàsquet de Cambrils 2018 Imatge del TGN Bàsquet de Cambrils 2018 CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 10 abril 2019 11:42

Cambrils celebrarà la 16a edició del torneig internacional de bàsquet i minibàsquet TGN del 12 al 17 d’abril. La competició d’enguany comptarà amb 79 equips de les categories premini, aleví, infantil i benjamí, sumant més de mil persones entre el personal tècnic i la plantilla. Cal destacar que els equips femenins superen en nombre els masculins, com ha explicat el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès.

L’esdeveniment tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports de Cambrils. Els equips arribaran el dia 12 i el campionat iniciarà el dissabte 13 d’abril. El dilluns 15 faran una sortida a Port Aventura per descansar del ritme de la competició. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, assegura que “és una satisfacció tornar a acollir el torneig del TGN Bàsquet a la nostra ciutat” i afirma que “reforça el posicionament de Cambrils com una destinació turística i alhora, fomenta l’esport base”. De fet, enguany els clubs de Cambrils tindran presència en totes les categories.

Alguns dels clubs participants de renom són el Doctor Azúa de Saragossa, el CB Parets de Barcelona, els Meteors de Dublin o el Toulouse Travel Team. El president del club TGN Bàsquet, Josep Maria Adam, també ha destacat els clubs que participen per primera vegada com el Boet Mataró, el Cornellà i l’Escola Pia de Girona i Sabadell i ha agraït el suport a l’Ajuntament i al Grup Arbò per crear “un espai de convivència que va més enllà de la pista”.

Aquesta Setmana Santa, Cambrils acollirà més competicions esportives com el ‘Mundialito’ de futbol base, la Costa Daurada Cup o la II Iberica Dancesport de balls esportius.

Presentació de la nova edició del torneig TGN Bàsquet (AJUNTAMENT DE CAMBRILS)

tgnbasquet cambrils

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: