Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CB Salou encadena la tercera derrota "instrascendent"

Aquest cop el CB Salou es va veure sorprès a casa pel CB Salt, el cuer (69-77)

Imatge d'arxiu d'un partit anterior disputat entre el CB Salt i el CB Salou Imatge d'arxiu d'un partit anterior disputat entre el CB Salt i el CB Salou ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 08 abril 2019 08:26

D'ençà que el Club Bàsquet Salou va certificar la permanència matemàtica a la Liga EBA i, davant la impossibilitat d'aconseguir cap de les places de la fase final d'ascens, els de Jesús Muñiz no han tornat a guanyar un partit. La d'ahir va ser la tercera derrota consecutiva d'uns jugadors que no se'ls pot demanar més després de firmar una gran temporada. El fet de situar-se en una còmoda setena posició, al grup CA, fa que hagi baixat una mica la intensitat mostrada en anteriors partits. Un exemple va ser la derrota d'ahir davant del CB Salt, que visitava el Pavelló d'Esports com a cuer i que s'hi jugava les últimes opcions d'evitar el descens directe.

Els salouencs van començar molt bé el partit, avançant-se en el primer quart (23-15). Però els gironins es van posar les piles i van capgirar el marcador amb un segon quart molt faborable als visitants (6-17), que va deixar el marcador amb un 29-32 per al descans.

A la segona part, el CB Salt es tornava a imposar al CB Salou en el tercer quart (17-21) i en el darrer parcial (23-24). Finalment la derrota deixa el CB Salou on estava, en la setena posició, amb un balanç de 12 victòries i 12 derrotes. 

En la penúltima jornada, el CB Salou visitarà la pista del Monbus Igualada en un partit que es disputarà el proper dissabte 13 d'abril, a les 19h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: