Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix el primer servei d'entrenament integral per a l'esportista del Camp de Tarragona

La Creu Blanca i EMAC creen 'RendiEsport', un servei complet tant per a esportistes d’elit com amateurs

La Creu Blanca i EMAC han creat 'RendiEsport', el primer servei d'entrenament integral per a l'esportista del Camp de Tarragona La Creu Blanca i EMAC han creat 'RendiEsport', el primer servei d'entrenament integral per a l'esportista del Camp de Tarragona ARXIU / LA CREU BLANCA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 02 abril 2019 08:37

Josep Ramon Nebot, gerent de La Creu Blanca òptiques, i Aleix Vives, soci apoderat d’EMAC centre de revisions mèdiques, han signat un acord per treballar plegats per oferir un servei complet esportiu al Camp de Tarragona. La unió de les dues empreses especialitzades en salut permet la creació d’un servei integral d’entrenament, 'Rendiesport', el primer servei complet per a l’esportista al Camp de Tarragona.

La unió dels dos centres permet crear un servei integral per als esportistes amb la finalitat que aquests assoleixin els seus reptes d’una manera segura i coordinada. 'RendiEsport' posa al servei de l’esportista els millors professionals en medicina esportiva del Camp de Tarragona. L’equip està format per Montse Granados, doctora en Medicina Esportiva; Rosa Albaladejoa, nutricionista especialitzada en l’alimentació d’esportistes i doctora en nutrició i metabolisme; Pablo Izquierdo, fisioterapeuta osteòpata especialista en dolor miofascial i punció seca  i un equip d’optometristes especialitzades en visió esportiva integrat per Laura Medina i Mercè Fonoll. Si l’esportista no té un entrenador personal contractat, també se li podrà oferir aquest servei. Aquest pla permetrà a l’esportista donar el 100% de la seva capacitat esportiva de manera supervisada i amb un acompanyament complet.

A més el grup de professionals es reuniran temporalment i estaran en continu contacte per poder oferir el servei personalitzat a mida segons cada cas. L’esportista només s’ha de preocupar en assistir a les visites acordades sense haver de moure papers ni informes. Els mateixos professionals de manera directa comentaran les millores que puguin percebre en l’esportista.

Presentació de 'RendiEsport'

El proper dilluns 8 d’abril, a les 19:00h, se celebrarà la presentació del pla integral RendiEsport a La Creu Blanca (c/ Sant Joan,10, Reus). Intervindran els professionals que lideren el projecte i mostraran els beneficis que obtenen els esportistes que realitzen el pla. Serà una ocasió ideal per conèixer el producte i la medicina esportiva de primera mà gràcies a la unió de l’equip multidisciplinari que forma RendiEsport.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: