Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CB Valls, sense opcions a la pista del CB Quart

La derrota amb el segon classificat (70-50) obliga al CB Valls a afrontar els partits que queden com a finals per la permanència

Imatge d'arxiu d'un enfrontament anterior entre el CB Valls i el CB Quart Imatge d'arxiu d'un enfrontament anterior entre el CB Valls i el CB Quart ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Març 2019 21:58

El CB Valls Nutrion ha sortit derrotat aquest vespre a la pista del CB Quart, el segon classificat del grup CA de la Liga EBA. Els vallencs han competit i han donat una millor imatge que la que van oferir davant la seva afició en el derbi contra el CBT, però el CB Quart ha sapigut agafar el timó del partit en els moments claus i ha acabat imposant la lògica amb el resultat final de 70-50.

Després d'aquesta nova derrota, el CB Valls queda en una situació delicada, onzè classificat amb 8 victòries i 14 derrotes. Això significa que haurà d'afrontar els partits que li queden com a autèntiques finals si vol evitar la zona del descens a final de temporada. Per començar haurà de superar el pròxim dissabte 30 de març, a les 18h, l'Anagan Olivar, que visitarà el pavelló Joana Ballart.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: