Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La III Cursa Comaigua reuneix 120 participants a Riudecanyes

La prova disputada aquest diumenge té la finalitat de divulgar l'ús responsable de l'aigua i celebrar el Dia Mundial de l'Aigua

Imatge de la III Cursa Comaigua celebrada aquest diumenge Imatge de la III Cursa Comaigua celebrada aquest diumenge CEBC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Març 2019 18:16

Riudecanyes i l’entorn del pantà han estat la seu aquest diumenge de la III Cursa Comaigua, una prova organitzada per Comaigua i el Consell Esportiu del Baix Camp amb la finalitat de divulgar l’ús responsable de l’aigua, adoptar hàbits saludables en la vida diària i celebrar el Dia Mundial de l’Aigua. La cita, que ha comptat amb 120 participants entre totes les categories, ha acabat amb el triomf d’Enric Caballé i Montse Laguna en la prova d’adults llarga i Àngel Panicello i Sílvia Márquez, en la cursa d’adults curta.

La matinal, desenvolupada amb una climatologia magnífica a la Plaça 1 d’Octubre de Riudecanyes, ha viscut la celebració de sis curses, començant per la dels adults, que tenien la opció de córrer 6.500 metres –amb un desnivell acumulat de 290 m.- o 4.000 –amb un desnivell de 160 m.-. Enric Caballé i Montse Laguna han estat els primers classificats de la distància llarga, seguits de Sergio Anido i José Antonio Sánchez, en homes, i Noemí Aymamí i Emma Cabildo, en dones. En els 4. Km. Sílvia Márquez, Dolors Ollé i Sònia de los Santos han estat les millors en categoria femenina, mentre que en la masculina han omplert el podi Àngel Panicello, Joan Pascual i José Trillo.

En la resta de sortides de la III Cursa Comaigua s’han imposat els següents atletes. En categoria cadet, Arnau Cabré i Hajar Amraoui; en infantil, Arnau Pascual i Anna Ramona; en aleví, Pere Ferraté i Maria Blázquez; en benjamí, Marc Navarro i Duïna Borredà; i en prebenjamí, Miquel Callau i Ariadna Franch. Finalment també s’ha disputat una prova de minis, on un membre de la família ha fet amb l’atleta tot el recorregut, acabant primers Dídac Fortuny i Martina Gómez.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: