Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per una nova edició de la Cursa del Calçot de Valls

La cursa, que se celebrarà el diumenge 24 de març a les 09:30h des de la pista d'atletisme del Fornàs, col·labora solidàriament amb "Fan del Lluís" aportant a l'associació el 10% de l'import de la inscripció

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Cursa del Calçot, a Valls Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Cursa del Calçot, a Valls ARXIU / FACVAC
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 22 Març 2019 17:21

El proper diumenge 24 de març Valls celebrarà una nova edició de la Cursa del Calçot, organitzada per e4dreams, amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports i el patrocini de Trops Sport - Sport & life. La cursa començarà a les 9.30 hores des de la pista d'atletisme del Fornàs i l'entrega de premis serà a les 11:30 hores al mateix lloc. Els dorsals es podran recollir a partir de les 8:30 del matí.

Pel que fa al recorregut hi ha una doble opció, el de 5 quilòmetres o el de 10 quilòmetres, però té un nou format ja que es tracta d'una ruta circular amb circuit semi urbà. El recorregut i els punts quilomètrics estan degudament senyalitzats i hi haurà avituallament a la meta per als participants.

 S'estableixen les següents categories masculines i femenines: de 18 a 39 anys, de 40 a 49 anys, de 50 a 59 anys i més de 60 anys. S'entregarà un trofeu als tres primers participants masculins i femenins de la general i al primer de la categoria dels 10 quilòmetres. La Cursa del Calçot està oberta a tota la població major de 16 anys i la inscripció es pot realitzar online a través del següent enllaç www.e4dreams.com.

Una cursa solidària

Aquest any la Cursa del Calçot col·labora solidàriament amb "Fan del Lluís" aportant a l'associació el 10% de l'import de la inscripció, d'aquesta manera es preveu recaptar recursos per la investigació de la Laminopatia Congènita. El Lluís és un jove vallenc de setze anys que pateix una malaltia rara degenerativa anomenada laminopatia congènita, una variant severa d'Emery Dreifuss. Aquesta malaltia provoca problemes a nivell muscular i, per tant, pot produir afectació severa a nivell del múscul cardíac.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: