Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

600 persones participaran en la cursa de muntanya UT Llastres de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

La segona edició de l’esdeveniment esportiu es celebrarà els dies 22, 23 i 24 de març

UT Llastres 2018 UT Llastres 2018 JORDI SANTACANA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 21 Març 2019 10:39

Més de 600 persones participaran en les curses de la segona edició de l’UT Llastres, la competició de muntanya organitzada pel Centre Excursionista Serres de Mestral i pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), amb la col3laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’infant. Les curses es realitzaran els dies 22, 23 i 24 de març.

L’objectiu dels organitzadors es donar a conèixer el territori i promocionar la marca turística de Terres de Mestral (Vandellòs, Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip). Volen sorprendre els corredors amb un recorregut nou per un entorn més salvatge.

Prova d’ultra resistència

D’entre tots els inscrits, 175 participaran en la prova d’ultra resistència. La modalitat està composta per tres etapes. En primer lloc l’etapa nocturna de 18 km, prevista pel 22 de març a les 21.30h. Començarà a la plaça de l’Ajuntament de Vandellòs.

El dissabte 23 de març a les 7h arrencarà la segona etapa, Llastres, de 52 km., des del camp de futbol d’Hospitalet.

La tradicional cursa, La Portella Clàssica es disputarà el diumenge 24 a partir de les 8h. Tindrà un recorregut circular de 28 km, amb inici i fi a la Zona Esportiva Àster de l’Hospitalet. Per celebrar el 10è aniversari de la cursa, es donarà un obsequi a tots els participants.

Més proves

En el marc de la UT Llastres es disputaran més proves com La Portella Express, el diumenge 24 a les 8.15h, de 16 km de distància, sortint i arribant a la Zona Esportiva Àster de l’Hospitalet. Aquesta prova puntuarà pel Circuit de Curses Per Muntanya Camp de Tarragona.

La Portella Caminada també es realitzarà el 24 de març a partir de les 8.30h des de la Zona Esportiva Àster de l’Hospitalet, amb un recorregut de 10km.

Els amants de la muntanya tenen l’oportunitat de córrer amb el seu gos a la cursa Canicross, que es celebrarà el dissabte 23 de març a les 17h, amb un recorregut de 7km. La sortida i arribada és el pavelló poliesportiu de Vandellòs.

Curses infantils

Dins de la UT Llastres es celebraran dues curses infantils. La Portella Marrec Trail, per a nens i joves de 10 a 15 anys, el dissabte 23 de març a partir de les 17.15h; i la Portella Menuts Trail, per a infants de fins a 11 anys, el diumenge 24 de març, a les 12 h.

Les inscripcions es poden fer encara per internet o el mateix dia al punt de sortida (el camp de futbol de Vandellòs, en el cas de la Portella Marrec Trail; i la Zona Esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant, en el cas de la Portella Menuts Trail).

Més informació a https://www.utllastres.com/

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: