El Reus B Cambrils supera la UE Castelldefels i segella la permanència

El filial roig-i-negre trenca la ratxa de tres partits sense conèixer la victòria en la jornada intersetmanal del grup català de Tercera Divisió (1-2)

Imatge d'arxiu dels jugadors del Reus B Cambrils celebrant un gol Imatge d'arxiu dels jugadors del Reus B Cambrils celebrant un gol CF REUS
Esports Joan Gomis/ Reus Digital
Dijous, 21 Març 2019 08:35

El CF Reus B Cambrils ha aconseguit la tretzena victòria de la temporada aquest dimecres al camp de la UE Castelldefels (1-2) en la 33a jornada del grup cinquè de Tercera Divisió. Amb els tres punts sumats, el filial reusenc certifica la permanència per segona temporada consecutiva a la lliga de bronze de l'estat quan resten 9 jornades. Un gol en pròpia porteria del central local Víctor Miranda al minut 12 i un altre del roig-i-negre Jordi Oribe als últims vint minuts han estat suficients per neutralitzar la diana dels barcelonins quan faltaven quinze minuts pel xiulet final. Els d'Albert Company tornen al camí de la victòria després de tres jornades sense aconseguir-ho, tot i això no escalen llocs a la taula, segueixen 9ns amb 49 punts, a set de la zona de promoció d'ascens. La permanència a la categoria és una realitat.

Nova plantada

Com ja és habitual els darrers mesos, els jugadors del 'B' s'han plantat al llarg del primer minut de joc per a protestar els impagaments. Els onze titulars s'han situat al cercle central i han rebut el suport dels espectadors presents als Canyars, el camp del Castelldefels. Al filial roig-i-negre se li han posat les coses de cara ben aviat. Al minut 12, una centrada de Martí Vilà per la banda esquerra ha traspassat la línia de gol després de rebotar amb el central del conjunt barceloní, Víctor Miranda (ex-Reus B).

Ja al segon període, el Castelldefels ha gaudit de diverses ocasions perilloses per restablir l'empat, com una rematada de Rubi per sobre el travesser o una altra definició sense encert de Ralph que ha marxat fregant el pal. El Reus B ha estat més contundent i ha encarrilat l'encontre quan restaven 20 minuts pel desenllaç. Ha tirat d'estratègia per recollir el premi: acció finalitzada per Jordi Oribe, que amb un xut creuat arran de gespa ha batut el porter local Manu. Els d'Albert Company volien evitar que es reproduís el guió de l'anterior jornada a l'Estadi davant el Santboià. Els de la capital del Baix Camp guanyaven també 2-0 i finalment van empatar després d'una reacció visitant fulgurant (3-3).

Els del Baix Llobregat s'han bolcat en atac mitjançant centrades laterals per a retallar distàncies i entrar de nou dins el partit. I així ha estat, a la sortida d'un corner al minut 75, el local Pedro Bilbao ha etzibat una fuetada rasa des de més enllà de la frontal, directe al fons de la xarxa. Emoció en els últims compassos. A partir d'aquest instant el Castelldefels ha agafat les regnes del joc i ha posat contra les cordes als reusencs. Tot i això, l'electrònic ja no s'ha mogut més, 1-2 definitiu favorable al Reus B Cambrils.

El filial no competirà el pròxim cap de setmana, li toca descansar. Els d'Albert Company tornaran a competir el dissabte 30 de març en la visita del Terrassa a l'Estadi Municipal. L'horari encara no està definit.