Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La vuitena edició de la Ultra Trail inclou el Campionat de Catalunya d’Ultraresistència

La prova tindrà lloc el pròxim dissabte, 16 de març, amb sortida a Prades, a les 8:30 h

La UTMCD recorre tots els punts i pobles emblemàtics de les Muntanyes de Prades La UTMCD recorre tots els punts i pobles emblemàtics de les Muntanyes de Prades JORDI SANTACANA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 14 Març 2019 13:40

La vuitena edició de l'Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada (UTMCD) donarà el tret de sortida aquest dissabte 16 de març, a les 8:30 h. La UTMCD és una cursa amb sortida i arribada a Prades que per segon any consecutiu amplia el recorregut de la prova reina: passa a ser de 110km i 4.950m de desnivell positiu que s’han de completar en menys de 25 hores i mitja.

La UTMCD recorre tots els punts i pobles emblemàtics de les Muntanyes de Prades i es configura com una cursa  de semi-autosuficiència . L’augment de distància és per seguir disposant dels cinc punts de qualificació ITRA després de la publicació dels nous barems. Aquest fet també implica que la Long Trail, que dona quatre punts, passi a ser de 87km i 3.915m D+; i que la Half Trail (tres punts) sigui de 53km i 2.803m D+.

A més, la Long Trail, que començarà també a les 8:30 h, posarà en joc el Campionat de Catalunya de Curses d’Ultraresistència 2019, organitzat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La Half Trail, a diferència de les altres dues curses, tindrà la seva sortida a Vilaplana, a les 12h, però també finalitzarà a Prades després de resseguir el traçat corresponent a la segona meitat de l’UTMCD.

Les tres curses 'curtes'

Per altra banda, el 31 de març se celebraran les tres curses ‘curtes’ que s’emmarquen dins la pròpia UTMCD: la de 20km que inaugurarà el Circuit Kalenji Trailseries21k 2019; la de 12km que pertany a la Lliga TGN Nord; i la Start Trail de 5km de caràcter familiar. Les inscripcions per aquestes curses romanen obertes al web.

El certamen és organitzat per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural Vila-seca amb la producció tècnica de Naturetime i compta amb la col·laboració dels ajuntament de Prades, Cornudella de Montsant, Vilaplana, l’Albiol, l’Arbolí, Alcover, Mont-ral i Capafonts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: