Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria per a la calma

El CP Calafell Tot l'Any aconsegueix una victòria treballada davant del Voltregà (1-0) que l'allunya de la zona de descens de l'OK Lliga

Imatge d'arxiu dels jugadors del CP Calafell celebrant una victòria Imatge d'arxiu dels jugadors del CP Calafell celebrant una victòria ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 14 Març 2019 07:53

El CP Calalfell es va imposar per la mínima (1-0) al Voltregà en el partit que tancava la darrera jornada de l'OK Lliga aquest dimecres. La victòria situa als calafellencs amb 25 punts en la novena posició, a la zona còmode de la classificació. 

La primera part va ser molt igualada on els dos equips jugaven amb reserves i sense voler fer cap concessió al rival. A la segona part, els locals van ser superiors al Voltregà i van disposar de diverses oportunitats per avançar-se en el marcador. Les més clares, el penal no transformat per Pol Gallifa, al minut 26, i la falta directa que Gerard Pujol tampoc va poder anotar al 36'. Qui si que va obrir la llauna va ser Joan Vázquez, al minut següent, qua va marcar un gol que feia justícia i que no es va moure fins al final del partit (1-0).

Després d'aquesta victòria, el CP Calafell Tot l'Any afrontarà amb més ànimcs el derbi que disputarà com a visitant amb el CE Vendrell, un equip que des que va estrenar entrenador a la banqueta, ha sumat dues victòries consecutives que l'ham permès apropar-se a dos punts de la zona de permanència. El derbi es jugarà el proper dissabte 16 de març, a les 20:00h. al Pavelló del Club d'Esports del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: