Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cursa solidària al Vendrell amb motiu del Dia Internacional de les Dones

El Grup de Dones Al-Manar es suma als actes amb una cursa amb el lema “3 km.solidaris. Corre per tu, corre per totes!, que tindrà lloc el diumenge 10 de març

Imatge d'arxiu de la sortida la cursa solidària de Sant Silvestre, al Vendrell Imatge d'arxiu de la sortida la cursa solidària de Sant Silvestre, al Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 08 Març 2019 18:03

El Grup de Dones Al-Manar organitza una cursa solidària al Vendrell amb el lema “3 km.solidaris. Corre per tu, corre per totes! que se suma als actes del 8M, Dia Internacional de les Dones. Serà el proper diumenge 10 de març, a les 10h, quan el Vendrell viurà un esdeveniment solidari obert a la participació de tothom. Una cursa de tres quilòmetres que recorrerà molts carrers de la nostra població per donar a conèixer i sensibilitzar sobre la importància de seguir treballant per donar veu, atenció i suport a les dones que ho necessiten.

La iniciativa es promou des del grup de dones Al-Manar amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de la Taula Comunitària, plataforma d’entitats que treballa per a la cohesió social i on hi participen les següents entitats que també col·laboraran en aquest esdeveniment: Càritas, Grup de Dones del Vendrell, Associació Joves de Catalunya i Esports, Actua. En aquesta ocasió també donen suport a l’acte les següents empreses: Marinada -centre de dia per la gent gran-, agència d’Assegurances Vicente i Filirun.

La cursa té coma punt de partida i d’arribada la Rambla del Vendrell, on a partir de les 9h es faran les inscripcions. La contribució per participar a la cursa serà de 3 euros que aniran destinats al Grup de Dones Al-Manar perquè pugui seguir realitzant tasques de suport i atenció a les dones. Les primeres persones que s’inscriguin rebran com a obsequi una samarreta com a record de la seva participació a la cursa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: