El Calafell surt golejat del Palau Blaugrana

El Barça Lassa es desfà del Calafell amb una victòria per 7 a 0

Imatge del partit disputat diumenge al Palau Blaugrana entre el Barça Lassa i el CP Calafell Tot l'Any Imatge del partit disputat diumenge al Palau Blaugrana entre el Barça Lassa i el CP Calafell Tot l'Any FC BARCELONA
Dilluns, 04 Març 2019 08:33

El CP Calafell Tot l'Any va fer el passadís d'honor al Barça Lassa al Palau Blaugrana com a vencedor de la 23a Copa del Rei a Reus. Els del Baix Penedès no es van trobar amb un Barça ressacós de Copa, tot al contrari. El duel va estar marcat per un primer temps elèctric del combinat blaugrana i la gran efectivitat de cara a la porteria visitant.

El partit va començar amb una bona circulació de bola en atac dels culers. En la primera ocasió de perill que van disposar, no van perdonar. Nil Roca, rematant dins l'àrea, va situar l’1-0 a l’electrònic. En el següent atac, amb una gran rematada dins l’àrea de João Rodrigues (min 4), el Barça Lassa va signar el 2 a 0. El Calafell no va abaixar la intensitat i van disposar de diverses accions per marcar el primer, però un esplèndid Sergi Fernández sota els pals ho va evitar.

En el tram final abans d’arribar el descans, els barcelonistes van decidir el duel. Un llançament de cullera del jugador del planter Nil Roca va significat el tercer, i João Rodrigues, en estat de gràcia, va fer el 4 a 0.

A la represa, Pablo Álvarez va firmatr el cinquè. I, un minut més tard, el ‘7’ el jugador argentí va aprofitar la passada de Matías Pascual per culminar el 6 a 0. En els darrers compassos del partit, va arribar el definitiu 7 a 0, obra de Pau Bargalló.

Tot i aquesta derrota, el CP Calafell Tot l'Any es manté en la desena posició de l'OK Lliga, amb 22 punts. En la jornada 22, el Calafell rebrà la visita del Voltregà, en un partit que es jugarà el dia 13 de març, a les 21:00h.