Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa de l’Esport de Cambrils homenatjarà esportistes, clubs i turisme esportiu

L'acte de lliurament de reconeixements tindrà lloc aquest divendres al Palau Municipal d'Esports / Més de 30 entitats esportives participen en diverses competicions i campionats 

Imatge d'arxiu de la Festa de l'Esport de Cambrils de l’any passat Imatge d'arxiu de la Festa de l'Esport de Cambrils de l’any passat CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 21 Febrer 2019 23:40

El Palau Municipal d’Esports de Cambrils acollirà el proper divendres, 22 de febrer, a les 20 hores, el lliurament de reconeixements en homenatge a la promoció de l’activitat física i als resultats assolits per les entitats i esportistes individuals durant la temporada esportiva passada i/o any natural 2018.

La Festa de l’Esport està organitzada per l’Ajuntament de Cambrils i és una vetllada dedicada a l’esport local que, amb el seu esforç i dedicació, fa possible que Cambrils sigui un dels líders territorials en nombre de clubs, esportistes i activitats organitzades.

Més de 30 entitats esportives

A Cambrils hi ha més 30 entitats esportives que participen en competicions i campionats comarcals, territorials, nacionals, estatals i internacionals, tant en modalitats individuals com col·lectives. A més, moltes d’aquestes associacions i alguns esportistes formen part de l’elit esportiva catalana i alguns, fins i tot, mundial.

La gala començarà amb el lliurament de les distincions honorífiques per a totes les entitats esportives de Cambrils. A continuació, es faran els reconeixements especials als esportistes nombrats per les entitats, tant pel mèrits i fites assolides en l’anterior temporada com per les seves bones trajectòries.

Finalment, també es retrà homenatge als esportistes cambrilencs que per les seves disciplines no formen part de cap entitat de vila però que tenen una trajectòria esportiva de referència i exporten el nom de Cambrils arreu on competeixen.

Seguint en la línia de l’any passat, també es lliuraran distincions per aquells que fomenten l’esport i el municipi de Cambrils a través de l’esport. Cal recordar que Cambrils va aconseguir el 2013 el segell de Destinació de Turisme Esportiu, certificació atorgada als municipis de Catalunya que disposen d’infraestructures i serveis d’alta qualitat per a la pràctica de l’esport.

Actualment el turisme esportiu al municipi mou més de 30.000 esportistes l’any i s’organitzen més de 70 esdeveniments esportius, organitzats per les entitats locals, empreses i altres agents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: