Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els treballadors del CF Reus asseguren que Onolfo actua 'igual o pitjor' que Oliver

Denuncien que el nord-americà, que va arribar al gener, no els hagi abonat la nòmina corresponent

Imatge d'arxiu de l'Estadi Municipal de Reus Imatge d'arxiu de l'Estadi Municipal de Reus CEDIDA
Esports Reus Digital
Dimarts, 19 Febrer 2019 08:32

Farts de "promeses" del nou propietari del CF Reus, el nord-americà Clifton Onolfo, els treballadors del club han fet sentir el seu malestar pels impagaments dels sous a través d'un comunicat en què s'assenyala que el primer actua "igual o pitjor" que l'anterior titular, Joan Oliver. Els emplats denuncien que "portem sense cobrar des del passat setembre" i que al llarg d'aquest temps "ens hem sentit enganyats i desprotegits". L'arribada de la nova propietat, que "semblava que havia de normalitzar" les finances del club, però, no ha tingut l'efecte esperat.

La nòmina de gener ha fet vessar el got

Els treballadors recorden un parell de comunicats de l'entorn d'Onolfo (del 25 de gener i del 8 de febrer) en què es va manifestar la intenció d'abordar el deute pendent. Es tracta d'un gest especialment lleig per als empleats que, des de l'aterratge d'Onolfo i Onalfo "ens vam posar a la seva disposició" amb la voluntat de revertir la delicada situació que es viu a Can Reus. En aquest sentit, apunten que s'han arribat a fer jornades laborals de "més de 10 hores" per ajudar el nord-americà a integrar-se en l'estructura del club i a la ciutat.

En tot cas, el més preocupant per als treballadors és que Onolfo no els hagi pagat la nòmina del mes de gener, en un deute "generat pels nous propietaris". A banda, qüestionen que no se'ls hagi exposat encara en què ha de consistir el projecte del futur CF Reus i si bé "la situació del club ens dol moltíssim perquè ens l'estimem", la "insostenible situació" dels professionals que l'integren ha fet que hagin començat a buscar una solució "per defensar els nostres drets".

En conseqüència, els empleats esperen un moviment d'Onolfo. "L'única solució dependrà dels nous propietaris, perquè que el club presenti un ERO, que entri en un concurs de creditors o que ens acollim al fons de garantia salarial representen solucions parcials, insuficients i injustes", rebla el text dels treballadors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: