Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Grup Xou gran del Reus Deportiu es queda a les portes del podi al Campionat de Catalunya

Les roig-i-negres han quedat quartes amb l'actuació 'Equality' simulant una partida d'escacs, el CPA Girona alça el títol

El grup xou gran del Reus Deportiu en el Campionat de Catalunya El grup xou gran del Reus Deportiu en el Campionat de Catalunya REUS DEPORTIU
Esports Reus Digital
Diumenge, 17 Febrer 2019 21:47

El Grup Xou gran del Reus Deportiu no ha pogut entrar al podi al Campionat de Catalunya de patinatge artístic celebrat al pavelló olímpic municipal de la capital del Baix Camp. Amb la coreografia 'Equality', on les roig-i-negres han simulat una partida d'escacs, han estat designades a la quarta posició. Una prova on el CPA Girona ha aconseguit l'or amb l'exercici 'Bacterium' i ha desbancat el CP Olot del títol. Les de la Garrotxa han estat segones, i el podi l'ha completat el Masnou PA.

Grup Júnior

Aquest diumenge serà el torn del grup Júnior del Reus Deportiu. És el màxim candidat a penjar-se l'or com en la darrera edició. És el vigent campió de Catalunya, Espanya i Europa. Amb la coreografia 'Guardians of Light' intentaran tocar el cel. "En certs moments, és millor deixar les coses tal com estan. Un petit moviment pot ser l'inici d'una gran aventura". Aquesta és la breu descripció de l'exercici que executaran aquest diumenge no abans de les 7 de la tarda.

De fet, les reusenques seran les darreres en saltar a la pista. El coreògraf, Xavi López es mostra optimista amb les patinadores: "Tenim un equip bastant fort que està demostrant campionat rere campionat que saben entrar a competir i ho donen tot. Confiem amb la feina feta i les patinadores, i creiem que arribem amb condicions òptimes per aconseguir el títol de campions de Catalunya com l'any passat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: