Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gauthier Navarro guanya el Trofeu d’Hivern i els seu germà Corentin, la 33a Challenge Ciclista de La Canonja

La segona i darrera cursa, de 87 quilòmetres, s'ha disputat aquest dissabte

El ciclista francès Corentin Navarro, amb el maillot groc; el seu germà Gauthier, amb el maillot verd, i Miquel Martínez, amb el maillot blanc i vermell de la muntanya El ciclista francès Corentin Navarro, amb el maillot groc; el seu germà Gauthier, amb el maillot verd, i Miquel Martínez, amb el maillot blanc i vermell de la muntanya CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 17 Febrer 2019 00:42

El ciclista francès Gauthier Navarro ha estat el guanyador del Trofeu d’Hivern i el seu germà Corentin Navarro el campió de la 33a edició de la Challenge Ciclista la Canonja 2019 un cop disputada aquest dissabte la segona i darrera cursa, de 87 quilòmetres, que integrava la competició.

Gauthier Navarro, de l’equip Interpro Cycling Academy, s’ha imposat aquest dissabte a l’sprint per davant de Noel Ruiz (Granja Aria), Oriol Beltran (Controlpack Badia) i Miquel Martinez (MCK*12). A vuit segons ha entrat Iñaki Martínez (Lizarran Reus).

Tots quatre han fet bona l’escapada que s’havia produit poc abans de l’ascensió al coll de la Teixeta (541 metres, 2ª categoria), situat  al quilòmetre 58.1 i segon obstacle del dia conjuntament amb el port de muntanya de Montclar (244 metres, 4ª categoria), al quilòmetre 46 de la cursa.

Just per darrera del primer grup, a 19 segons, han entrat els tres ciclistes que lluitaven per la victòria a la Challenge Ciclista de La Canonja, el francès Corentin Navarro (Velo Sprint Narbonnais), el català Joan Font (Barcelona BH) i el ciclista d’Alcanar Benjamí Prades (Team Ukyo), que han acabat per aquest ordre a la general comptabilizant les dues curses (a la primera, el Trofeu San Sebastià, ja havien ocupat les places d’honor set dies enrera).

La resta de guanyadors del Trofeu d’Hivern, que ha comptat amb una inscripció de 160 ciclistes, han estat: en sots23, Gauthier Navarro (Interpro Cycling Academy); en elites, Oriol Beltran (Controlpack Badia); per equips, el Controlpack Badia; en la regularitat, Gauthier Navarro; en la muntanya, Miquel Martínez (MVK*12); en Masters-30, Noel Ruiz (Granja Aria); en veterans-40, Angel Edo (Sant Boi); i en veterans-50 Mirco Merotto (RC Begues).

Pel que fa a la Challenge Ciclista La Canonja la resta de guanyadors finals han estat: en sots-23, Corentin Navarro (Velo Sprint Narbonnais); en èlites, Joan Font (Barcelona BH); per equips, el Controlpack Badia; en la regularitat, Corentin Navarro; en la muntanya, Miquel Martínez; en Masters-30, Iñaki Martínez (Lizarran Reus); en veterans 40; David Pua (RR Bikers); en veterans 50, José Madrigal (RCB Motor Begues).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: