Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu escombra al Lodi i es jugarà la classificació a quarts a l'última jornada

Els reusencs han fet els deures i s'han imposat al Lodi italià fent un partidàs (6-3) / El Reus passarà a quarts de final si empata amb el Porto o si el Lodi ensopega amb el Saint Omer francès

Els jugadors del Reus Deportiu Miró celebren un dels gols de la victòria davant del Lodi italià, al Palau d'Esports Els jugadors del Reus Deportiu Miró celebren un dels gols de la victòria davant del Lodi italià, al Palau d'Esports M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 16 Febrer 2019 21:59

El Palau d'Esports del Reus Deportiu estava disposat a viure una d'aquelles “nits màgiques” de Copa d'Europa. Els de Jordi Garcia només els li valia la victòria sobre el Wasken Amatori Lodi italià i, per dos gols de diferència o més, si volien mantenir vives les seves opcions de classificació per als quarts de final. Amb el Porto, líder del grup i classificat, Reus Deportiu Miró (6 punts) i Lodi (7 punts) es jugarien la segona plaça, en aquesta penúltima jornada o en la darrera. Aquesta nit, però, el Reus tenia un altre repte: igualar o superar el gol average davant els italians, tenint en compte que el Lodi va guanyar 3 a 1 en el partit de la primera volta. El Reus ha aconseguit avui una gran victòria per 6 a 3 que li dona el gol average particular favorable. Tot i així, els homes de Jordi Garcia es classificaran si són capaços de puntuar a la pista del Porto. Sinó, hauran d'esperar que els italians no guanyin a la pista del Saint Omer francès. 

El Reus Deportiu Miró ha obert la llauna ben aviat, quan només s'havia jugat un minut i mig. Joan Salvat va posar l'estic per desviar al fons de la xarxa una pilota enviada davant mateix de la porteria italiana (1-0). La nit prometia. I l'Amatori Wasken Lodi va reaccionar i empatar gràcies a un gol de Malagoli al minut 7, que servia per igualar el marcador.

Comença la festa roig-i-negre

El Reus ho intentava però, al davant seu, topava amb la fèrria defensa italiana. Per contra, l'Amatori Wasken Lodi mirava de contrarestar l'atac reusenc amb algun contracop que Càndid Ballart s'encarregava de neutralitzar. Al minut 17, Cristian Rodríguez ha aconseguit tornar a posar al Reus per davant en el marcador (2-1). I mig minut més tard, Marc Julià és objecte de penal. Ell mateix s'ha encarregat d'executar la pena màxima que, en una primera instància, ha rebutjat el porter Grimalt, però Julià ha aprofitat el rebuig per marcar el tercer gol, que igualava l'average particular entre catalans i italians (3-1).

                                                                  El tercer gol de Marc Julià: 

Julià Lodi

Al minut 18, l'àrbitre sanciona amb una targeta blava l'equip italià. En aquesta ocasió, Àlex Rodríguez ha estat l'artífex de la falta directa i del quart gol (4-1).

El partit vivia moments de tensió i, al minut 20, l'àrbitre soluciona amb una decisió salomònica una falta de Malagoli sobre Àlex Rodríguez i la protesta d'aquest, amb una targeta blava a ambdós jugadors.

El Reus manté la distància

A la represa, el Reus Deportiu comet la seva desena falta. Alessandro Verona s'encarrega del llançament de la directa, però Càndid Ballart, -molt atent-, li endevina la intenció i frustra el gol del Lodi. Al minut 29, César Carballeira posa la directa, troba un passadís, i és objecte de penal en arribar a l'àrea italiana . Aquest cop, però, Àlex Rodríguez, no ha pogut transformar el penal.

Però l'equip italià encara no havia dit la última paraula. El minut 32, un gol els tornava a posar en el partit (4-2). El gol ha animat al Lodi, que ha creat força perill sobre la porteria de Ballart durant els següents minuts.

I al minut 37, el Reus Deportiu comet la quinzena falta – molt discutida des de la banqueta roig-i-negre- i els italians tenien una bona ocasió per retallar les distàncies. Però Francesco Compagno tampoc ha pogut batre a Càndid Ballart en el llançament de la directa.

Al minut 38, és el Lodi el que arriba a la seva desena falta. Marc Julià -intractable- ha sabut enganyar al porter Valentin Grimalt i ha fet pujar el 5 a 2 a l'electrònic. La festa al Palau d'Esports continuava. Al minut 41, ha estat Tiago Rafael qui ha foradat la porteria italiana culminant una bona acció atacant (6-2).

Quan falta poc més d'un minut, el Lodi ha tornat a retallar distàncies gràcies a un gol de penal de Querido (6-3). I així s'ha arribat al final del partit.

Després d'aquesta victòria, el Reus Deportiu Miró se situa segon classficat del seu grup, amb 9 punts, mentre que el Lodi és tercer amb 7 punts. La classificació del Reus per a quarts de final es decidirà a la última jornada del campionat. La classificació del Reus passa per empatar o guanyar a la pista del Porto o, en cas de derrota, esperar que els italians empatin o perdin a la pista del Saint Omer francès.

Imatge del partit disputat avui entre el Reus Deportiu Miró i el Lodi italià: 

Salvat Lodi

Deixant a banda qüestions esportives, aquesta nit no ha passat desapercebuda la presència del nou president del CF Reus Deportiu, Clifton Onolfo, a la llotja d'autoritats, que no s'ha volgut perdre el partit.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu Miró (5): Càndid Ballart, Joan Salvat, Romà Bancells, Tiago Rafael, Marc Julià, Cristian Rodríguez, Álex Rodríguez, César Carballeria i Luka Hernández.

Amatori Wasken Lodi (2): Valentin Grimalt, Andrea Malagoli, Doménico Illuzzi, Alessandro Verona, Querido, Mattio Gori, Juan Fariza Corral, Francesco Compagno, Francesco De Rinaldis, Rubens Gilli,

Gols:

Primera part: 1-0, Joan Salvat (1'); 1-1, Andrea Malagoli (7'); 2-1, Cristian Rodríguez (17'); 3-1, Marc Julià (17'); 4-1, Àlex Rodríguez (18').
Segona part: 4-2, Malagoli (32'); 5-2, Marc Julià (38'); 6-2, Tiago Rafael (41'); 6-3, Querido (48'.

Targetes blaves: Reus Deportiu Miró 1 / Amatori Wasken Lodi 2

Faltes: Reus Deportiu Miró 9/ Amatori Wasken Lodi 5

Àrbitres: Paula Almeida i Rui Torres.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: