El Nàstic arrenca un empat de Riazor

Luis Suárez ha aconseguit igualar el gol inicial del Deportivo al minut 83 (1-1)

Els jugadors del Nàstic celebren el gol de l'empat de Luis Suárez Els jugadors del Nàstic celebren el gol de l'empat de Luis Suárez CLUB GIMNÀSTIC
Dissabte, 16 Febrer 2019 18:28

El Nàstic ha arrencat un valuós punt de Riazor davant un RC Deportivo que s'ha avançat al marcador en començar la segona part replicat per l'equip grana al tram final gràcies a Luis Suárez. L'equip d'Enrique Martín se situa amb 21 punts a la classificació i dissabte vinent rebrà al Cádiz CF al Nou Estadi.

El RC Deportivo ha dominat els primers minuts de partit però sense crear ocasions de perill sobre la porteria d'un Nàstic que ha estat ordenat i ha intentat buscar jugades al contracop. En el minut 18 ho ha provat Borja Valle amb un xut llunyà, que ha aturat Bernabé. Tres minuts després Quique ha tirat fora un xut dins l'àrea. El Nàstic ha tingut un parell d'aproximacions: en el 30 un remat de cap de Noguera en un llançament de còrner ha marxat fora i en el 37 Javi Marquez ha xutat des de la frontal i el porter local ha aturat la pilota.

Imatge del partit Deportivo-Nàstic, aquesta tarda a Riazor (Foto: RC Deportivo):

Deportivo Nàstic Riazor

La segona part ha començat amb el gol del RC Deportivo que ha fet Edu Expósito amb una jugada individual dins l'àrea. Uns minuts després Quique i Bergantiños han pogut fer el 2 a 0 però el porter grana Bernabé ha fet dues grans intervancions per evitar-ho. La rèplica grana l'ha fet Mikel Villanueva amb un xut des de fora l'àrea que ha aturat Dani Giménez. El Depor ha insistit sobre la porteria tarragonina, però ha estat Luis Suárez qui ha aconseguit l'empat en el minut 83 amb una rematada dins l'àrea. En els últims instants del partit els dos equips han tingut l'opció d'emportar-se la victòria però han fallat les seves ocasions de gol.

El Nàstic jugarà el pròxim partit dissabte vinent, a les 18 hores, davant el Cádiz CF al Nou Estadi, corresponent a la jornada 27 de LaLiga 1|2|3.

Fitxa tècnica

RC Deportivo (1): Dani Giménez, David Simón, Saúl, Álex Bergantiños, Quique (Christian Santos, 71'), Fede Cartabia (Jonathan M., 64'), Michele Somma, Borja Valle, Didier Moreno (Diego Caballo, 82'), Edu Expósito, Pablo Marí.

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Bernabé, Josema (Pol V., 63'), O. Thioune, Javi Márquez (Sadik, 64'), Pipa, Imanol G., Mikel, Cotán (Kanté, 55'), Noguera, L. Suárez, Salva.

Gols
1-0, Edu Expósito (48′); 1-1, Luis Suárez (83').

Àrbitre
César Soto Grado (col·legi La Rioja).

Targetes
Grogues a Javi Márquez (24′), Cotán (27′), O. Thioune (61′) i Didier Moreno (70′).

Camp
Abanca Riazor. 17.102 espectadors. Partit corresponent a la jornada 26 de LaLiga 1|2|3.