Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El patinatge artístic de primer nivell mundial se cita a Reus aquest cap de setmana

L'esdeveniment aplegarà al Pavelló Olímpic Municipal uns 700 esportistes repartits en 48 grups de diverses modalitats

Imatge d'arxiu d'un Grup Xou gran del Reus Deportiu Imatge d'arxiu d'un Grup Xou gran del Reus Deportiu ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Febrer 2019 15:07

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus és escenari aquest dissabte 16 i diumenge 17 de febrer del Campionat de Catalunya de Grups Xou i Quartets de patinatge artístic. L’esdeveniment aplegarà uns 700 esportistes repartits en 48 grups de les modalitats de Grups Grans, Grups Petits, Grups Júnior i Quartets, que competiran pels títols catalans que la temporada passada van guanyar respectivament el CPA Olot, el CP L’Aldea, el Reus Deportiu i el Foment Cardoní.

Pel que fa a la previsió esportiva, en la categoria de Grups Grans es preveu un altre espectacular duel entre el CPA Olot i el CPA Girona, vigents campió i subcampió del món. En Grups Petits es tornaran a trobar el CP L’Aldea i el PA Maçanet, bronze i plata en els dos últims Mundials. En Grups Júnior el Reus Deportiu (campió d’Europa) i el CP Bescanó poden repetir el frec a frec d’anteriors competicions, mentre en Quartets es preveu força rivalitat entre el CP Bescanó i l’AP Lliçà de Vall.

Dues jornades

Durant la primera jornada (dissabte 16) es portaran a terme les competicions de Quartets (de 16.55 a 17.55 h) i Grups Grans (de 18.10 a 19.40 h), i el segon dia (diumenge 17) es disputaran les de Grups Petits (de 16.05 a 18.35 h) i Grups Júnior (de 18.50 a 20.15 h).

El Campionat de Catalunya es podrà seguir a través de les televisions locals de la Xarxa, que oferiran en directe les competicions de Grups Grans i Grups Petits i tot el campionat per streaming per la seva plataforma Xala.

Les últimes entrades a la venda encara es poden comprar per www.ticketea.com i a les taquilles del pavelló.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: