Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Voltors ja toquen el playoff de la lluita pel títol de la Divisió d'Honor Catalana

La victòria del Club Rugby Tarragona sobre el Químics ER (16-10) l'apropa a l'objectiu

Imatge del partit disputat a La Laboral entre el Club Rugby Tarragona i el Químics ER Imatge del partit disputat a La Laboral entre el Club Rugby Tarragona i el Químics ER CRT
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Febrer 2019 09:54

El passat dissabte 9 de febrer les instal·lacions de la Laboral van viure una jornada per al record en la història del club. La temporada dels Voltors va avançant de forma ascendent, l'objectiu de la classificació dels playoffs pel títol de DHC va agafant forma dissabte rere dissabte i, com no pot ser d'una altra manera, la base d'aquest èxit es troba en guanyar els partits a casa. Tarragona s'està convertint en un fortí inexpugnable on ningú apart dels homes d'en Jason Randell hi ha guanyat aquesta temporada 2018-19.

En aquesta ocasió, el rival a batre era el Químics ER, un històric de la categoria, sempre candidat a ser campió, caracteritzat pel seu potent joc de davantera i encert en el joc al peu dels seus tres-quarts. Partit atractiu al qual l'afició tarragonina va respondre en massa per omplir de color i d'ambient les bandes del terreny de joc.

Els locals no van defraudar i, des del xiulet inicial, van dominar les fases estàtiques i obertes del partit a través de la possessió de la pilota. Els visitants s'espolsaven la pressió mitjançant patades defensives que eren recollides amb facilitat i provocaven contraatacs que retornaven la pressió al camp de Químics. Fruit d'aquest domini, el CRT va anotar dos cops de càstig i un assaig obra d'Óscar Puyo no transformat (11-0).

A la represa, les forces es van igualar, els tarragonins van pagar l'alt ritme que van imposar durant el primer període i els visitants ho van aprofitar per anotar el seu primer assaig (11-5). Posteriorment, dues targetes grogues consecutives a causa de dues accions absurdes d'indisciplina van augmentar el patiment de l'afició local. Els Químics van aprofitar aquest avantatge per ajustar el marcador amb un assaig també sense transformar (11-10). Després de tapar les vies d'aigua amb dos homes menys, el seu retorn va servir d'impuls i el joc dinàmic d'atac dels locals va tornar amb força fins que, en una nova jugada de combinació entre davanters i tres quarts va fer arribar l'ovalada a les mans de l'Óscar Puyo que, una vegada més, va tornar a ser determinant anotant el segon assaig (16-10).

A partir d'aquest moment, els visitants van intentar tancar els locals al seu camp a través de xuts darrere dels tres quarts Voltors però la coordinació i el saber estar dels ales i arrier locals van estar a l'alçada de l'ocasió i van abortar qualsevol oportunitat dels barcelonins. El tram final es va caracteritzar per un joc molt cerebral dels homes d'en Jason Randell, que van aconseguir fer passar els minuts amb fases segures i jugant a terreny contrari per evitar patiments d'última hora.

La setmana que ve l'equip es desplaça a Castelldefels on s'enfrontarà a un altre equip candidat a accedir als playoffs. En cas de victòria, el CRT aconseguiria la classificació matemàtica a la ronda final per primera vegada a la seva història.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: