El CB Salou acaba caient a la pista del Quart

El potent equip gironí va aconseguir una avantatge de 10 punts a 5 minuts del final que va marcar el desenllaç (76-66)

Imatge del partit disputat diumenge entre el CB Quart i el CB Salou Imatge del partit disputat diumenge entre el CB Quart i el CB Salou TAC 12
Dilluns, 11 Febrer 2019 08:08

A ningú se li escapava que guanyar a la pista del CB Quart, segon classificat i l'únic equip capaç d'intimidar al líder (CBT)- no era una empresa gens fàcil. El CB Salou viatjava ahir motivat per la darrera victòria aconseguida a casa precisament davant el líder, el CB Tarragona i volia arrodonir la gesta amb una sorpresa a terres gironines que finalment no va arribar.

Durant la primera part, el partit va ser molt igualat entre ambdós conjunts i es va arribar al descans amb un marcador obert, encara que favorable al CB Quart (38-32). Però els gironins es van fer forts en el tercer quarts i es van plantar a 5 minuts del final del partit amb 10 punts d'avantatge sobre el CB Salou, que serien determinants per al final del desenllaç. Tot i els intents dels salouencs, el resultat va acabar sent de 64-54.

Després d'aquesta derrota, el CB Salou es mantenen a la novena plaça del grup CA de la Liga EBA, amb un balanç de 8 victòries i 8 derrotes.

El proper 17 de febrer, a les 18h, el CB Salou rep l'Anagan Olivar, un rival que té exactament el mateix balanç que els salouencs.