El CP Calafell es deixa dos punts a Alcobendas

Els del Baix Penedès guanyaven per 1 a 3 quan faltava 1 minut i mig per acabar el partit, però els madrilenys van empatar en pocs segons (3-3)

Imatge del partit disputat entre l'Alcobendas i el Calafell Imatge del partit disputat entre l'Alcobendas i el Calafell FERNANDO MUÑOZ FONTANEDA / CP ALCOBENDAS
Dilluns, 11 Febrer 2019 07:49

Punt agredolç el que va aconseguir el CP Calafell Tot l'Any dissabte a la pista de l'Alcobendas. Després d'una primera part sense gols, els calafellencs van aconseguir dominar en el marcador, situant-se amb una avantatge d'1 a 3 quan mancaven només 1 minut i 28 segons per finalitzar l'encontre.

Però l'Alcobendas va girar el marcador en poc més de 15 segons. A falta d'1 minut i 7 segons pel final, Gonzalo Pérez anotaria el 2-3 i, 15 segons després, Francisco Fernández acabaria empatant el partit (3-3).

Després d'aquest empat, el CP Calafell Tot l'Any segueix novè classificat, amb 22 punts, a la zona tranquil·la de l'OK Lliga. En la propera jornada intersetmanal -a causa dels compromisos europeus d'alguns equips-, el Calafell rebrà el proper dimecres 13 de febrer, a les 21h, al Deportivo Liceo, el segon classificat.