Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un penal acaba amb la derrota de La Pobla al camp de la UE Sants

Quan els dos equips donaven per bo l'empat, els barcelonins han aprofitat un penal al minut 88 (1-0)

Imatge d'arxiu del partit de la primera volta disputat al Muncipal entre el CF Pobla de Mafumet i la UE Sants Imatge d'arxiu del partit de la primera volta disputat al Muncipal entre el CF Pobla de Mafumet i la UE Sants ARXIU / BTV ESPORTS
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 10 Febrer 2019 21:16

La primera part del partit ha començat molt igualada per ambdós equips, amb poques ocasions clares de gol. A la segona, però, la UE Sants ha sigut superior, i han tingut una ocasió molt clara, per augmentar el marcador, amb un xut que ha anat al travesser.

Els dos equips ja donaven l'empat per bo, quan al minut 88, l'àrbitre ha assenyat un penal en contra dels homes d'Alberto Gallego, que no ha desaprofitat Gaudioso, i ha posat l'1 a 0 final.

Els pobletans es situen en la catorzena posició, amb un total de 31 punts. El proper cap de setmana s'enfrontaran al líder de la classificació, l'Hospitalet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: