Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nàstic i Càmpings Tarragona Ciutat renoven la seva col·laboració

L'associació de càmpings continuarà vinculada al club grana un any més com a membre del Club Empresa

El president del club, Josep Maria Andreu, i el president de l’entitat, Agustí Peyra, han segellat aquest acord amb una fotografia sobre la gespa del Nou Estadi El president del club, Josep Maria Andreu, i el president de l’entitat, Agustí Peyra, han segellat aquest acord amb una fotografia sobre la gespa del Nou Estadi CÀMPINGS TARRAGONA CIUTAT
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 08 Febrer 2019 19:35

El Gimnàstic de Tarragona i l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat han signat la renovació del seu acord de col·laboració, de manera que l’associació continuarà vinculada al club un any més com a membre del Club Empresa. El president del club, Josep Maria Andreu, i el president de l’entitat, Agustí Peyra, han segellat aquest acord amb una fotografia sobre la gespa del Nou Estadi.

Agustí Peyra ha subratllat la satisfacció de Càmpings Tarragona Ciutat en consolidar el vincle amb la marca Nàstic, "ja que ens uneixen valors com la passió per l'esport i per la nostra ciutat, de la qual sens dubte aquest club de futbol és un els símbols més destacats i un dels seus grans ambaixadors".

Càmpings Tarragona Ciutat està formada per set càmpings (Las Palmeras, Las Salinas, Platja Llarga, Caledonia, Tamarit Park Resort, Torre de la Móra i Trillas Platja Tamarit) i amb la renovació de l’acord pretén dinamitzar i potenciar el turisme al territori. El suport al Nàstic s'emmarca dins d'una línia de col·laboració amb entitats esportives i culturals molt arrelades, com és també el cas de Tarraco Viva, per estimular el dinamisme de Tarragona i potenciar la visibilitat del sector turístic de Tarragona i la seva implicació amb la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: