Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils serà la seu de la segona fase del campionat estatal de seleccions de futbol sub 16 i 18

Els partits es jugaran a les instal•lacions esportives municipals els dies 22 i 23 de febrer

Imatge d'arxiu del camp de futbol on és jugaran els partits de la segona fase del campionat estatal de seleccions de futbol Imatge d'arxiu del camp de futbol on és jugaran els partits de la segona fase del campionat estatal de seleccions de futbol AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Febrer 2019 12:39

Cambrils serà la seu de la segona fase del campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques masculines de futbol sub 16 i sub 18, que es disputarà el divendres 22 i el dissabte 23 de febrer.

La segona fase es jugarà íntegrament a les instal•lacions esportives municipals dels camps de futbol, en horari de matí i tarda. S’utilitzaran els dos nous camps de futbol, un per escalfament i el C-1 pels partits oficials.

S’espera una assistència d’uns 160 esportistes. Des de l’organització es preveu un gran ambient i públic assistent per veure l’esdeveniment esportiu.

La previsió d’emparellaments i horaris és la següent:

El 22 de febrer es disputaran: Riojana-Castella la Manxa, a les 10:00h; Catalunya- Andalusa, a les 12:00h, en categoria sub 16. Riojana-Castilla la Manxa, a les 16:00h; Catalunya-Andalusa, a les 18:00h, en categoria sub 18.

El 23 de febrer es jugarà: Andalusa-Riojana, a les 10:00h; Castella la Manxa-Catalunya, a les 12:00h, en categoria sub 16. Andalusa-Riojana, a les 16:00h, Castella la Manxa-Catalunya, a les 18:00h, en categoria sub 18.

El regidor d’Esports, Josep Maria Vallès, ha explicat que aquests tipus d’esdeveniments potencien encara més Cambrils com a municipi certificat en destinació de turisme esportiu.

Un febrer ple d’esports

Cambrils es prepara també per la celebració de la Festa de l’Esport el mateix 22 de febrer, i el dia 24 es realitzarà la Mitja Marató i 10 KM de Cambrils, que aquest any celebra el seu desè aniversari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: