Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Golejada del Reus Deportiu al Calafell

Després d'una mitja part igualada en què el Reus s'ha avançat (0-1), una segona part impacable dels del Baix Camp ha acabat amb una onada de gols (0-6)

Imatge del partit disputat avui entre el CP Calafell i el Reus Deportiu Imatge del partit disputat avui entre el CP Calafell i el Reus Deportiu REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 03 Febrer 2019 15:55

El Pavelló del Club d'Esports del Vendrell ha acollit aquest migdia un nou derbi tarragoní a l'OK Lliga, entre el CP Calafell Tot l'Any i el Reus Deportiu Miró. La primera part ha estat força igualada entre ambdós equips, fins que una jugada afortunada d'Àlex Rodríguez ha trencat el gel amb un gol al minut 17 (0-1). Xavier Romeu hauria pogut empatar el partit pel Calafell a les acaballes de la primera part, però la pilota s'ha estabellat al pal.

Al segons temps, el Reus Deportiu s'ha mostrat un equip impacable en atac. Els visitants han fet un recital de gols que ha començat al minut 30 amb una diana de César Carballeira (0-2). Al minut 31, el Calafell ha comès la seva desena falta i Àlex Rodriguez ho ha aprofitat marcant el tercer gol (0-3). Al minut 34, Carballeira tornava a marcar i deixava el partit gairebé enllestit (0-4). El Reus ha arrodonit el partit amb el cinquè gol, obra de Marc Julià (0-5) i amb el sisè i definitiu gol, al minut 47, de Joan Salvat (0-6). Per part dels locals, el defensa del CP Calafell, Àngel Rodríguez, ha estat a punt de marcar el gol del honor però la pilota s'ha estabellat al pal.

Després d'aquesta victòria, el Reus Deportiu Miró es consolida en la tercera posició, amb 39 punts. El Calafell Tot l'Any queda en la novena posició, amb 21 punts. 

En la pròxima jornada, el dissabte 9 de febrer, el Reus Deportiu rep la visita del Vic, mentre que el CP Calafell es desplaça el mateix dia a la pista de l'Alcobendas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: