Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell acull per primera vegada el Campionat d’Espanya de marxa

El pròxim diumenge 10 de febrer, les platges del Vendrell acolliran el Campionat d’Espanya de marxa

Imatge d'arxiu de la celebració del Gran Premi de Marxa en Ruta al Vendrell Imatge d'arxiu de la celebració del Gran Premi de Marxa en Ruta al Vendrell RUNNERS DEL VENDRELL
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 01 Febrer 2019 12:10

El campionat d’Espanya de marxa arribarà per primer cop a les platges de Sant Salvador i Coma-ruga amb el suport de la Regidoria d’Esports.

El campionat, que tindrà lloc al voltant de l’avinguda Palfuriana, comptarà amb cinc proves. L’absoluta de 50 quilòmetres arrencarà a les 9:00h, juntament amb la de 20 quilòmetres màster masculina. A continuació, a les 10:40h, començaran les proves de 10 quilòmetres masculines sub20 i sub18. A les 11:45h, serà el torn de les curses de 10 quilòmetres femenines sub20, sub18 i màster. Finalment, a les 13:00h, es donarà el tret de sortida a la prova de 5 quilòmetres sub16 masculina i, a les 13:40h, a la categoria femenina.

Valentí Massana, excorredor de marxa, i primer atleta estatal en guanyar un mundial ha destacat l’evolució de la marxa al Vendrell en els darrers anys: “Que es faci el Campionat d’Espanya de marxa al Vendrell és gairebé una singularitat perquè fins fa pocs anys no es practicava aquest esport i, en un interval de temps relativament curt, acull pràcticament la millor prova de marxa en ruta de l’estat, després d’haver-s’hi fet ja un Campionat de Catalunya”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: