Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu Miró sua la samarreta per endur-se el derbi contra el Vendrell

Els de Jordi Garcia han guanyat per la mínima (1-2) al Pavelló del Club d'Esports en un partit igualat de principi a fi

El gol de Marc Julià ha donat els tres punts al Reus Deportiu Miró, a la pista del CE Vendrell El gol de Marc Julià ha donat els tres punts al Reus Deportiu Miró, a la pista del CE Vendrell REUS DEPORTIU
Esports Joan Gomis/ Reus Digital
Dimarts, 22 Gener 2019 23:46

El Reus Deportiu Miró ha suat de valent per aconseguir els tres punts en el derbi de la demarcació a la pista del Vendrell (1-2). Els de Jordi Garcia s'han avançat al primer temps amb una diana de Joan Salvat. A la represa el local Ferreti ha establert l'empat, però en els últims compassos, Marc Julià ha donat els tres punts als de la capital del Baix Camp en una acció posterior a una falta directa.

El derbi entre el CE Vendrell i el Reus Deportiu ha tingut un inici trepidant amb jugades ofensives molt ràpides. Els dos tècnics han buscat sorprendre amb un joc molt vertical sense esgotar pràcticament el temps de la possessió. Aquestes accions han provocat un excés de faltes comeses per ambdós conjunts.

Al minut 10 el Reus Deportiu s'ha avançat amb una jugada embolicada dins l'àrea. César Carballeira ha recorregut tota la banda amb velocitat, ha rematat a porteria i entre un defensa i el porter Gerard Camps han introduït la bola al fons de la xarxa. Tot i això els col•legiats li han donat el gol a Joan Salvat que estava situat al segon pal i probablement ha tocat la bola abans que els rivals (0-1). El derbi també s'ha viscut amb intensitat a la grada amb càntics ofensius entre les penyes dels dos equips.

El Reus contra les cordes

El guió de la segona part ha estat calcat al del primer temps. Moltes jugades personals buscant la penetració dins l'àrea. Als 10 min els reusencs han provocat la desena falta i Jordi Ferreti, exroig-i-negre, no ha perdonat la directa davant Ballart. Gran demostració tècnica per situar l'empat (1-1). A partir d'aquest moment, el Vendrell ha posat contra les cordes al tercer classificat amb bones ocasions. Els de Garcia no trobaven la tecla per restablir l'avantatge al lluminós.

Marc Julià decideix

Però el Reus ha agafat oxigen als últims compassos. El Vendrell ha comès la desena falta i Marc Julià, especialista en les directes ha batut Camps en segona instància després que el porter vendrellenc aturés la primera rematada (1-2). Quedaven cinc minuts pel desenllaç, suficient temps perquè hi haguera més dianes. Els del Baix Camp però, han mantingut el resultat gràcies a les bones intervencions de Càndid Ballart a sota els tres pals. El Vendrell a la desesperada ha retirat el porter Camps per situar el cinquè home a pista als últims 50 segons, però no ha pogut superar Càndid Ballart per segona vegada.

Amb aquest triomf el Reus Deportiu retalla distàncies amb el Liceo el segon classificat que ha caigut derrotat al Palau Blaugrana (6-2). Els roig-i-negres segueixen a la tercera posició amb 33 punts, a dos del Liceo. Els blaugrana confirmen el lideratge amb 42 punts i encarrilen el títol d'OK Lliga. Pel que fa al CE Vendrell, seguirà a la zona baixa de la classificació.

Pel que fa als pròxims compromisos, el CE Vendrell jugarà el proper dimarts 29 de gener, a les 21h, a la pista de l'Alcobendas, mentre que el Reus Deportiu Miró rebrà a casa el Sant Cugat, el diumenge 27 de gener, a les 20h.

Fitxa tècnica

CE Vendrell (1): Gerard Camps, Necchi, Pellizzari, Ferreti, Crespo (cinc inicial) Pablo Najara, Gerard Miquel

Reus Deportiu Miró (2): Càndid Ballart, Romà Bancells, Tiago Rafael, Cristian Rodríguez i Àlex Rodríguez (cinc inicial) Marc Julià, César Carballeira

Gols: 0-1, César Carballeira (10'); 1-1, Jordi Ferreti (35'); 1-2, Marc Julià (45').

Àrbitres: Josep Gómez Sánchez i Germán Sandoval Santos

Pavelló: Club d'Esports del Vendrell

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: