Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els nord-americans Russel Platt i Clifton Onolfo, nous propietaris del CF Reus

El grup US Real State Invesment salva l'entitat del desastre

Joan Oliver ja no és el màxim accionista del CF Reus Deportiu Joan Oliver ja no és el màxim accionista del CF Reus Deportiu JOAN GOMIS
Esports Reus Digital
Dilluns, 21 Gener 2019 13:24

El CF Reus Deportiu té nou propietari. L'empresa nord-americana US Real State Invesment de Miami Beach, liderada per Russel Platt i Clifton Onolfo, s'ha fet amb les regnes de l'entitat després d'arribar a un acord amb Joan Oliver, qui ha estat el màxim accionista del club al llarg dels darrers sis anys. L'operació s'ha tancat aquesta passada matinada. Les xifres, però, encara es desconeixen. El club ho acaba de confirmar a través d'una nota de premsa en anglès, al seu web.

Propòsits

Una de les primeres accions de l'empresa americana serà liquidar el deute declarat de més de 5 milions d'euros que ha arrossegat a l'entitat molt a prop de la seva desaparició. Per aquest motiu, el jutge instructor de La Liga ha decidit que el club reusenc no competeixi fins que el jutge de disciplina social falli l'expedient administratiu que té obert el CF Reus per impagaments.

Aquesta venda podria convèncer La Liga. D'altra banda, els nous mandataris realitzaran una injecció de capital que permetrà incrementar el límit salarial del club i així poder inscriure jugadors en aquest mercat d'hivern quan resten 12 dies per al seu tancament.

Els nous propietaris volen construir un nou estadi de 18.000 localitats, el 'Gaudian Stadium Complex' així com un centre comercial a la ciutat, segons el comunicat del CF Reus.

US Real State Invesment

Platt és el president de l'empresa i Onolfo el vicepresident de l'empresa US Real Investiment. La seva seu està instal·lada a Miami Beach. La companyia té una dilatada trajectòria en el món de la construcció d'hotels, habitatges i centre comercials. L'atractiu turístic de la zona del Camp ha pogut ser un factor clau en l'operació. Us Real State Invesment podria crèixer estratègicament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: