Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Voltors guanyen al Manresa i se situen a la part alta de la DHC

El Tarragona es va imposar 8 a 10 al camp del Manresa

Imatge del partit de la DHC disputat entre els Voltors i el Manresa Imatge del partit de la DHC disputat entre els Voltors i el Manresa CLUB RUGBY TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Gener 2019 12:03

El Club Rugby Tarragona va guanyar el seu primer partit (8-10) fora de casa a la fase final de la DHC a Manresa i s'enganxa amb els equips de la part alta de la classificació.

El passat dissabte 12 de gener els Voltors es van desplaçar a la capital del Bages amb les idees molt clares del que seria el partit contra el Manresa: un equip plagat de francesos amb taules en aquest esport i un camp de dimensions molt reduïdes i en males condicions per a la pràctica esportiva. Les previsions no anaven mal encaminades, el resultat va ser un partit dur i agressiu, l'informe de baixes (4 lesionats locals) i d'expulsions (un total de 5 targetes grogues i 2 de vermelles) així ho demostren.

Els visitants van dominar durant el primer temps. El joc ordenat i eficaç dels davanters combinats amb els xuts territorials de l'obertura Marc Martorell van portar l'ovalada al terreny dels manresans que no trobaven la manera de tornar al terreny rival. Un cop de càstig transformat i un assaig de l'Oriol Vives després d'una combinació de davantera a la sortida d'una touche transformat pel Marc Martorell portaven el partit al 0 - 10 al descans.

Amb la segona part va arribar el descontrol. Els locals, enrabiats per la pobra primera part i esperonats pel seu públic, van tancar els tarragonins al seu camp i van reduir distàncies amb un cop de càstig i un assaig no transformat. A partir del 8 a 10, un joc d'imprecisions per ambdós equips es va fer present. Amb aquesta victòria, els homes d'en Jason Randell, se situen setens a la classificació amb els mateixos punts que els sisens, el Químic ER, i un punt menys que els cinquens classificats però amb un partit menys.

Dissabte que ve, al camp de la Laboral, a les 15.30 els Voltors s'enfrontaran al Garrotxa-Banyoles, un equip que encara no ha guanyat cap partit a la fase final de la DHC però que l'any passat ja va derrotar als Voltors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: