El Calafell venç l'Igualada però queda fora de la Copa del Rei

Els del Baix Penedès van remuntar dos cops un marcador advers (4-3)

Imatge del partit CP Calafell Tot l'Any - Igualada Rigat Imatge del partit CP Calafell Tot l'Any - Igualada Rigat IGUALADA RIGAT
Dilluns, 14 Gener 2019 08:04

El CP Calafell Tot l'Any s'ha quedat fora del passi a la Copa del Rei pels pèls, o millor dit, pel diferencial de gols. La victòria de dissabte davant l'Igualada (4-3) no va ser suficient ja que el Voltregà també es va imposar al Reus Deportiu i, tot i que ambdós equips queden amb 18 punts a la classificació de l'OK Lliga, els d'Osona obtenen la vuintena plaça -la última que dona dret a l'accés a la Copa- pel diferencial de gols.

Pel que fa al partit, va començar amb un gol de l'Igualada anotat per Vives (0-1), que el CP Calafell va remuntar després gràcies a dos gols de Rodríguez (2-1), que posava els locals pel davant en el marcador.

La segona meitat va començar com la primera, amb un gol de Méndez, que suposava l'empat per l'Igualada, (2-2), i una segona diana de Vives, que tornava a avançar els de l'Anoia (2-3). Però en els darrers minuts del partit va aparèixer Tornés, que en poc més de cinc minuts, va tornar a remuntar el resultat advers amb dos gols (4-3) i que donarien la victòria final al Calafell.

El CP Calafell queda en la novena posició, amb 18 punts. El proper diumenge 20 de gener, el Calafell tornarà a jugar com a local davant del Lloret, a les 12:30h.