Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

Torredembarra fa millores al paviment del Pavelló dels Caus

L'objectiu de les obres era resoldre els problemes derivats de la humitat que presentava el terra de la instal·lació

Ja han finalitzat les actuacions de millora al paviment del pavelló municipal dels Caus Ja han finalitzat les actuacions de millora al paviment del pavelló municipal dels Caus AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 11 Gener 2019 11:09

La Regidoria d’Esport de Torredembarra informa que ja han finalitzat les actuacions de millora al paviment del pavelló municipal dels Caus, unes obres que han de resoldre els problemes derivats de la humitat que presentava el terra de la instal·lació.

Les actuacions que s’han dut a terme han consistit en el poliment del formigó de 150 m2 de pista per tal de poder retirar la pintura existent i després s’ha aplicat la pintura corresponent i el marcatge de les línies de joc.

El regidor d’Esport, Raúl García, ha explicat que a l’estiu passat ja es va començar a realitzar una prova en una placa de formigó per veure com es podia solucionar el problema d’humitats. Passat el temps, s’ha comprovat que el tractament més adient és no aplicar a la pintura l’última capa de vernís i permetre així la transpiració del paviment.

Publicitat