Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla comença l'any amb una derrota al camp del líder

El filial del Nàstic sempre ha anat a remolc de la UE Llagostera i ha acabat perdent per 3 a 1

Imatge de la primera volta disputat entre el CF Pobla de Mafumet i la Unió Esportiva Llagostera, al Municipal de la Pobla Imatge de la primera volta disputat entre el CF Pobla de Mafumet i la Unió Esportiva Llagostera, al Municipal de la Pobla JOSÉ MARÍ GARCÍA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Gener 2019 16:13

Derrota per començar el 2019 del CF Pobla de Mafumet, davant la UE Llagostera, per 3 a 1. El partit no podia iniciar-se de la pitjor manera, ja que al minut 12, Eric, del Llagostera, s'avançava en el marcador, aprofitant una sortida d'Arturo Cordero.

Tot i així, el CF Pobla de Mafumet no abaixava els braços i ho intentava contínuament, sense èxit. Fins al minut 33, quan Medina, del Llagostera, posava el 2 a 0 en el marcador.

La segona part començava esperançadora per l'equip d'Alberto Gallego, ja que al minut 52, Cissé rematava a l'àrea petita, escurçant així les distàncies, amb un 2 a 1.

Els pobletans, que veien l'empat a prop, han pressionat fort, fent treballant de valent a la defensa dels locals. Koné, fins i tot, ha tingut una gran oportunitat per aconseguir el segon gol visitant. Fins al minut 72, quan el Llagostera, amb un remat de cap de Lucas Viale, aconseguir el tercer gol, i últim del partit.

El CF Pobla de Mafumet se situa, per tant, en la quinzena posició, amb un total de 26 punts.

El proper cap de setmana s'enfrontarà, a casa, a l'EC Granollers.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: