Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Sant Silvestre recapta 800 euros per comprar joguines a les famílies més desfavorides de l’Arboç i Banyeres

La prova ha comptat amb una participació de més de 300 persones entre corredors i caminants

Regals per als nens de Banyeres del Penedès Regals per als nens de Banyeres del Penedès CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Gener 2019 12:22

El passat dia 29 de desembre va tenir lloc la 2a edició de la Sant Silvestre solidària Banyeres del Penedès – l’Arboç. Després de l’èxit de l’any passat, els ajuntaments de Banyeres del Penedès i de l’Arboç es van unificar novament per tal de dur a terme aquesta activitat esportiva, la qual va superar l’èxit de l’any passat amb una participació de més de 300 persones que van córrer i caminar els cinc quilòmetres de què consistia la prova.

L’esdeveniment esportiu va ser organitzat pel Club Esportiu l’Arboç i va comptar amb la col·laboració dels ajuntaments de l’Arboç i Banyeres del Penedès així com d’altres entitats privades. A les 17 hores, van sortir tant corredors com caminadors des de la plaça de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, l’arribada va ser al pàrquing de la piscina coberta Inacua de l’Arboç i la cursa va transcórrer per circuit urbà i rural.

                                                              Regals per als nens de l'Arboç: 

regals Arboç Sant Silvestre

Per tal de facilitar als corredors i caminants, novament es va posar un servei d’autobusos gratuït entre ambdós municipis així com dutxes, guarda-roba mòbil i un servei d’avituallament compost per menjar i beguda per tal que els participants recuperessin forces.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: