Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bartolo demana transparència a Oliver perquè expliqui com s'ha resolt el problema financer

'Sport' apunta cap a Mendes i Lim com a possibles compradors de la SAE

Bartolo ha demanat més informació sobre el futur del CF Reus Bartolo ha demanat més informació sobre el futur del CF Reus LANOVA RÀDIO
Esports Reus Digital
Diumenge, 16 Desembre 2018 13:52

L'equip s'ha salvat de la seva desaparició, però per ara no es coneix la identitat de l'invesor que ha aconseguit desencallar el conflicte in extremis. Fonts de l'entorn roig-i-negre han assenyalat a Reusdigital.cat que en les negociacions de les últimes hores hi pot haver tingut un paper rellevant el representant Jorge Mendes. El diari 'Sport', per part seva, apunta aquesta mateixa possibilitat però hi afegeix el nom de Peter Lim, interessat també en la compra de la SAE. El rotatiu revela que tots dos van reunir-se dies enrere a València per abordar la qüestió.

Bartolo demana transparència

El per ara màxim accionista del CF Reus, Joan Oliver, ha exposat a 'RAC 1' la seva satisfacció pel fet que el club "segueixi viu" i ha avançat que parlarà "quan calgui". En aquesta línia, i després de l'empat contra el Córdoba (1-), el tècnic Xavier Bartolo ha tornat a haver de fer de portaveu de l'entitat. El 'míster' ha admès que s'ha assabentat que els jugadors cobrarien les nòmines "uns dos o tres minuts abans" que s'enviés un comunicat de premsa als mitjans. En aquells moments, però, centrat en la preparació del duel contra els andalusos, "no n'he volgut saber més".

El lleidatà ha demanat "transparència" a la directiva per tal que es doni més informació sobre el futur del club. "No costa res. I tots estarem més tranquils", ha assegurat, tot instant Oliver i el seu equip a pronunciar-se de cara els propers dies. Si ho fan, i és d'esperar que sigui així, se sabrà si els futbolistes Yoda, Silva, Cuenca i Ortiz podran ser inscrits. "Això és prioritari", ha reblat l'entrenador, que ha recordat que després del viscut, l'objectiu és del sumar "50 punts" per guanyar la permanència a la gespa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: