Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Oliver té cinc dies per pagar els jugadors del CF Reus

La plantilla rebutja que La Liga els pagui el sou, segons la 'cadena COPE'

Llastarri i Oliver, en una imatge d'arxiu, a la sala de premsa de l'Estadi Llastarri i Oliver, en una imatge d'arxiu, a la sala de premsa de l'Estadi REUSDIGITAL.CAT
Esports Reus Digital
Dijous, 13 Desembre 2018 07:38

El futur del CF Reus pot resoldre's de la pitjor manera possible. Després de la trobada entre La Liga, l'AFE i diversos jugadors roig-i-negres, el passat dimarts, la plantilla té previst pronunciar-se aviat. Com ja s'ha exposat anteriorment a Reusdigital.cat, hi ha dos possibles escenaris.

O caixa o faixa

El primer passa perquè els futbolistes acceptin que sigui l'ens esportiu qui aboni el seu sou fins a final de l'actual campanya, amb la possibilitat que el club sigui castigat amb un descens administratiu. El segon, per la desaparició de l'entitat esportiva, ja que tal i com ha avançat la 'cadena COPE', el vestidor ja ha denunciat la seva situació perquè els seus integrants obtinguin la carta de llibertat. 12 dels 16 jugadors podrien marxar, per tant, i el club no podria ocupar les baixes.

En conseqüència, les properes hores seran clau per a la continuïtat d'un club més que centenari. Hi ha cinc dies per poder pagar el que es deu als jugadors. Diversos mitjans han avançat que els futbolistes han decidit plantar-se i disputar un últim partit, el d'aquest proper dissabte contra el Córdoba CF. Al mateix temps, l'afició prepara una protesta massiva contra el màxim accionista de la SAE, Joan Oliver, i el president, Joan Llastarri.

El primer, del qual no es tenen notícies, va garantir setmanes enrere que l'ampliació de capital per mantenir el rumb de la nau roig-i-negra es resoldria de manera favorable. El cas, però, és que les negociacions amb els possibles inversors mai han acabat d'arribar a bon port. A banda, ha estat aquest vespre de dimecres quan el diari 'Sport' ha assegurat que l'entorn d'Oliver negocia contrarellotge altre cop amb un grup àrab. Segons el rotatiu, aquest estaria en contacte amb el jutjat mercantil de Tarragona, on el club va registrar setmanes enrere el tràmit del preconcurs de creditors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: