Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Daniel Martínez, campió d'Europa de Taekwondo en categoria Pre-cadet B

La Lira Vendrellenca també va aconseguir una medalla de planta en categoria Pre-cadet A per a Marina Dorado i un bronze en Pre-cadet A per a Josep M. Galimany

La secció de Taekwondo de La Lira Vendrellenca va aconseguir tres medalles al Campionat d'Europa de clubs La secció de Taekwondo de La Lira Vendrellenca va aconseguir tres medalles al Campionat d'Europa de clubs LA LIRA VENDRELLENCA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Desembre 2018 12:22

Un or, una plata i un bronze, pels competidors de la secció de Taekwondo de La Lira Vendrellenca, al Campionat d'Europa de Taekwondo per clubs, celebrat els passats dies 3, 4 i 5 de desembre a la ciutat d’Oropesa del Mar (Castelló). L’or i per tant campió d’Europa, va ser per Daniel Martínez Mota, en categoria Pre-cadet B en menys de 36 Kg.

No menys important va ser el resultat de Marina Dorado Ríos que aconseguia la medalla de plata en categoria Pre-cadet A menys de 52 Kg, perdent per un ajustadíssim resultat la final d’Europa i molt bona actuació també de Josep M. Galimany en Pre-cadet A menys de 48 Kg, aconseguint una fantàstica medalla de bronze.

Els mateixos medallistes disputaven durant aquest dies, aprofitant l’excel·lent infraestructura, el Campionat d’Espanya de Taekwondo Infantil i en aquest cas Daniel aconseguia la medalla de Bronze, Marina tornava a aconseguir una medalla de plata i Josep M. també una nova medalla de bronze.

L’entrenador Enric Fuentes, destaca el fantàstic i històric resultat per la secció de Taekwondo de La Lira Vendrellenca que gràcies a aquestes medalles europees quedava com a 5è millor Club d’Europa en Categoria Pre-Cadet A i B Masculí i Femení, de 95 clubs participants d’arreu d’Europa.

Finalment cal destacar la participació als Campionat d’Europa i d’Espanya de Lluís Jiménez, Adriana Royo, Abril Fuentes i Arnau Jané de La Lira, que malgrat fer uns fantàstics combats no van poden aconseguir pujar al pòdium.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: