La millor versió del Nàstic acaba perdent amb el Granada

El Nàstic s'ha mostrat més perillós que el Granada, que n'ha tingut prou amb un contratac aïllat per marcar (0-1) / Una greu errada arbitral ha impedit l'empat dels tarragonins per un gol anul·lat a Uche

Imatge del partit d'avui entre el Nàstic i el Granada al Nou Estadi Imatge del partit d'avui entre el Nàstic i el Granada al Nou Estadi CLUB GIMNÀSTIC
Dissabte, 08 Desembre 2018 20:21

El Nàstic ha perdut al Nou Estadi davant un Granada CF que ha aprofitat una de les poques ocasions de gol que ha tingut a la primera part. L'equip d'Enrique Martín, que ha creat perill sobretot a la segona meitat per poder remuntar el partit, queda amb 10 punts a la classificació i diumenge vinent visitarà el camp de l'Extremadura UD.

Després d'uns primers minuts de joc sense ocasions, en el minut 16 ha arribat la primera acció de perill quan Albentosa, aprofitant un embolic dins l'àrea del conjunt andalús, ha provat una rematada a la frontal de la petita que ha marxat a l'esquerra de Rui Silva. Manu Barreiro i Salva també ho han provat en els següents minuts però el marcador no s'ha mogut fins el minut 34. En una jugada al contracop, Pozo ha fet el 0 a 1 amb el que s'ha arribat al descans.

A la segona meitat el Nàstic ha sortit decidit a remuntar el partit i ha tingut el control de la pilota. Manu del Moral, Javi Márquez, Manu Barreiro i Uche han tingut ocasions per aconseguir l'empat, però les seves rematades han marxat desviades.

El Nàstic jugarà la pròxima jornada diumenge 16 de desembre (18 hores) al campo de l'Extremadura UD, en partit corresponent a la jornada 18 de LaLiga 1|2|3.

Fitxa tècnica:

Club Gimnàstic de Tarrragona (0): Bernabé, Javi Márquez (Uche, 78'), R. Albentosa, M. Barreiro, Manu (L. Suárez, 69'), Imanol G., Sebas Coris (Omar, 73'), Abraham, Djetei, Viti, Salva.

Granada CF (1): Rui Silva, Martínez, Germán, Vadillo (F. Vico, 63'), Fede S., Pozo, Antonio Puertas, Víctor Díaz, Quini, Montoro (Alberto Martín, 80'), Adrián Ramos (Rodri, 70').

Gols
0-1, Pozo (34′).

Àrbitre
Gorka Sagués Oscoz (col·legi basc).

Targetes
Grogues a Fede S. (26′), Montoro (50′), M. Barriero (61'), L. Suárez (76′) i R. Albentosa (90'+1).
Vermella al preparador físic Javi Ramos (36').

Camp
Nou Estadi. 8.625 espectadors. Partit corresponent a la jornada 17 de LaLiga 1|2|3.