Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Espluga de Francolí estrena nou terreny de joc

L’acte també va servir per realitzar la presentació dels diferents equips de l’UE l’Espluga

Acte d'inauguració del nou camp de gespa de l’Espluga de Francolí Acte d'inauguració del nou camp de gespa de l’Espluga de Francolí FCF
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 06 Desembre 2018 22:35

Diumenge passat va tenir lloc l'acte d'inauguració del nou camp de gespa de l’Espluga de Francolí. L’acte també va servir per realitzar la presentació dels diferents equips de l’UE l’Espluga, esdevenint tot un acte festiu a la localitat de la Conca de Barberà. Les diferents categoriesvaan desfila rdel nans de la vila, davant l’escalf de familiars i aficionats que han omplert les graderies.

El passat juliol el municipi va començar l’inici de les obres, amb una inversió de 513.000 euros, que ha donat com a resultat la instal·lació de gespa artificial i l’ampliació de les grades, així com la modernització de la il·luminació i l’adequació de l’entorn del terreny de joc.

L’event d’inauguració va anar a càrrec de l’Erika Soriano, regidora d’esports, que va desgranar els diferents reptes que ha tingut l’obra, especialment per les pluges acumulades en els darrers mesos, així com ha volgut agrair la implicació de tots els actors tècnics que han culminat la remodelació.

La regidora va cedir el faristol a Jordi Bota, president de l’UE Espluga, que va donar les gràcies als diferents inversors per donar resposta a una llarga reivindicació d’un camp de gespa. Així mateix va tenir paraules d’agraïment al municipi de Vimbodí i al Montblanc CF, que han cedit les seves instal·lacions per entrenaments i partits mentre han durat les obres.

Josep Vives, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol (FCF), va felicitar la localitat i el club per l’aposta per noves instal·lacions que elevin el nivell de l’esport català. També va voler transmetre a tècnics, pares i jugadors que segueixin treballant els valors formatius i que respectin la il·lussió dels que juguen.

El torn de parlaments el va tancar David Rovira, alcalde de l’Espluga, que va relatar les diferents etapes de les instal·lacions esportives i va voler posar en relleu la millora en els darrers anys, així com, en clau comarcal, que el nou camp de gespa situa a la Conca de Barberà al nivell de la resta.

L’acte va finalitzar amb l’entrega d’una placa commemorativa de la inauguració per part de l’FCF.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: