Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Primera victòria del Vendrell a l'OK Lliga

Els vendrellencs trenquen el malefici d'aquesta temporada i superen el Girona (3-1)

Imatge del partit disputat entre el CE Vendrell i el Girona CH Citylift, aquest dimarts, al Club d'Esports Imatge del partit disputat entre el CE Vendrell i el Girona CH Citylift, aquest dimarts, al Club d'Esports CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Desembre 2018 07:56

El Vendrell va aconseguir aquest dimarts la primera victòria de la temporada guanyant 3 a 1 el Girona i se situa a només un punt de la permanència.

Després d'una primera part en què el Girona va saber aguantar un gol d'Oriol Garcia, marcat al minut 10, per arribar al descans amb el resultat de 0 a 1, la segona part va ser d'un domini clar del Vendrell.

Al minut 30, Pablo Nàjera va fer el primer gol del Vendrell i empatava el partit. Dos minuts després, Emanuel Necchi va marcar el 2 a 1 de penal. I després que el Girona desaprofités un penal i una falta  directa, al minut 44, Guido Pellizzari va fer el gol de la  tranquil·litat que reafirmava la remuntada. Amb el 3 a 1 al marcador es va arribar al final. Cal destacar també la gran actuació del porter Gerard Camps durant tot el partit.

El proper dissabte 8 de desembre, a les 20:15 h, el CE Vendrell jugarà a la pista de l'Alcoi.

Fitxa tècnica:

CE Vendrell (3): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Emanuel Necchi, Pablo Nájera i Guido Pellizzari - cinc inicial – Aleix Cid, David Lecha, Joan Lluís Mudarra, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

Citylift Girona HC (1): Jaume Llaverola (p), Raul Pelicano, Marc Gómez, Marc Palau i Enric Torner – cinc inicial – Oriol Garcia, Marc Palazón, Fran Fernández i Carles Bustos (p).

Gols: 0-1 (10') Oriol Garcia; 1-1 (30') Pablo Nájera; 2-1 (32') Emanuel Necchi, de penal, i 3-1 (44') Guido Pellizzari.

Àrbitres: Sergi Mayor i Josep León.

Faltes d'equip: CE Vendrell: 10 / Citylift Girona HC: 6.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: