Golejada a l'equip revelació

El Reus Deportiu Miró s'endú la victòria de Caldes amb un contundent 0-7 / L'equip roig-i-negre recupera la tercera plaça a costa de l'equip revelació de l'OK Lliga

Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols d'aquest nit a Caldes Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols d'aquest nit a Caldes REUS DEPORTIU
Dimarts, 04 Desembre 2018 23:10

Victòria vital del Reus Deportiu contra el que és fins ara l'equip revelació de la temporada. El Caldes se situava tercer a la classificació, tres punts per sobre els roig-i-negres, que han sapigut gestionar un partit amb un gran treball defensiu.

Després d'uns minuts de tanteig, Cristian Rodríguez desfaria l'empat a l'electrònic al minut 13. Al 20, una blava a Àlex Rodríguez hauria pogut significar l'empat, però aturaria Càndid Ballart la directa i, en inferioritat, Salvat forçaria una blava per Xavi Rovira que anotaria Julià.

En la segona meitat, Cristian Rodríguez tornaria a anotar al minut 32, i pocs instants després seria Àlex Rodríguez l'encarregat d'anotar el seu primer gol de la nit. En els últims minuts, amb un Reus eufòric i un Caldes derrotat, els de Jordi Garcia anotarien 3 gols més (dos de Marc Julià i un d'Àlex Rodríguez) per tancar el marcador amb un 0-7.

Sens dubte, la d'aquesta nit, ha estat una golejada inesperada que ha coincidit amb el dia de l'estrena de Miró com a patrocinador del primer equip del Reus Deportiu.

En la pròxima jornada, el Reus Deportiu Miró rebrà el dissabte 8 de desembre, a les 13h, a l'Alcobendas.