Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova victòria del CB Salou a Salt

El Club Bàsquet Salou es va imposar per 62-78 a la pista del CB Salt i s'allunya de la zona baixa de la taula

Captura de pantalla del partit disputat a la pista gironina entre el CB Salt i el CB Salou Captura de pantalla del partit disputat a la pista gironina entre el CB Salt i el CB Salou ESPORTS TAC 12
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Desembre 2018 08:49

Tercera victòria consecutiva del CB Salou, aquest cop a la pista del CB Salt. El primer quart va ser força igualat i s'arribava al final amb una lleugera avatatge dels gironins per 22-20. La tònica no canviaria gaire al segon parcial i s'arribaria a la mitja part amb un 40-36 favorable al CB Salt.

La reacció dels salouencs va arribar a la segona part. Al final del tercer parcial, el CB Salou ja agafava distància amb un marcador faborable de 48-58 i l'avantatge es va anar fent gran a favor dels visitants fins arribar al 62-78 definitiu.

Amb aquesta victòria, el CB Salou s'allunya de la zona baixa i se situa novè classificat, amb 5 victòries i 6 derrotes. En la pròxima jornada, el CB Salou rep el Monbus Igualada, un dels equips forts del grup C-A de la Liga EBA. El partit es jugarà el 16 de desembre, a les 18h.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: