El Zaragoza enfonsa el Nàstic una mica més

El Nàstic s'ha avançat amb un gol matiner de Fali, però el Zaragoza ha remuntar un partit en què els tarragonins s'han fet el primer gol en contra en pròpia porteria i han regalat el tercer als visitants (1-3)

Imatge del partit disputat aquesta nit al Nou Estadi de Tarragona entre el Nàstic i el Real Zaragoza Imatge del partit disputat aquesta nit al Nou Estadi de Tarragona entre el Nàstic i el Real Zaragoza REAL ZARAGOZA
Esports Marc Molina
Dilluns, 12 Novembre 2018 22:57

El Nàstic ha perdut 1 a 3 davant el Real Zaragoza al Nou Estadi un partit on ha començat per davant el marcador gràcies a un gol de Fali, però ha vist com el conjunt aragonès li ha donat el tomb. L'equip d'Enrique Martín queda amb 9 punts a la cua de la classificació i dissabte vinent juga al camp del Málaga CF.

L'inici del Nàstic ha estat immillorable, ja que en el minut 4 Fali ha marcat l'1 a 0 rematant de cap una centrada de còrner. Amb la victòria provisional, l'equip d'Enrique Martín ha cedit la pilota al conjunt aragonès que, en el minut 31, ha aconseguit l'empat gràcies a una centrada de còrner de Javi Ros, que Djetei ha introduït en pròpia porteria.

La segona part ha començat sense un dominador clar i sense ocasions de gol fins que en el minut 65' el Real Zaragoza ha parofitat una falta a la frontal de l'àrea per a fer l'1 a 2 gràcies a Pep Biel. El Nàstic, que ha recuperat el control de la pilota, no ha pogut aconseguir finalment el gol de l'empat.

El Nàstic jugarà el pròxim partit dissabte vinent a les 16 hores a La Rosaleda contra el Málaga CF, corresponent a la jornada 14 de LaLiga 1|2|3.

Fitxa tècnica:

Club Gimnàstic de Tarragona (1): I.A. Becerra, J. Jiménez, Fali (D. Rocha, 61'), Javi Márquez, R. Albentosa, Manu, Sebas Coris (Tete, 52'), Djetei (M. Barreiro, 68'), Luis Suárez, Josua M., R. Brugué.

Real Zaragoza (3): Cristian Álvarez, Lasure, Perone, Verdasca, Pombo (Aguirre, 90'+2), Javi Ros, Eguaras, Nieto, M. Gual (Álvaro, 70'), Delmas, Pep Biel (Zapater, 84').

Gols
1-0, Fali (4′); 1-1, Djetei, pròpia porteria (31′).; 1-2, Pep Biel (64'); 1-3, Álvaro (90').

Àrbitre
Luis Mario Villa Alvéndiz (col·legi andalús).

Targetes
Grogues a Albentosa (12′), Nieto (45'), L. Suárez (52'), M. Gual (58'), Josua M. (58'), D. Rocha (63'), Pombo (66') i Cristian Álvarez (82').

Camp
Nou Estadi. 4.348 espectadors. Partit corresponent a la jornada 13 de LaLiga 1|2|3.

Els dos equips han fet el passadís d'honor al Nàstic Genuine, que començarà la seva lliga aquest cap de setmana. A més, del president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha entregat un detall al president del Real Zaragoza, Cristian Lapetra, ja que el conjunt aragonès s'incorpora enguany a LaLiga Genuine Santander.