Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repartiment de punts entre la UE Figueres i el CF Pobla de Mafumet

El filial grana aconsegueix esgarrapar un punt de l'Estadi Municipal de Vilatenim en un partit força igualat (1-1)

Imatge del partit disputat diumenge entre la UE Figueres i el CF Pobla de Mafumet Imatge del partit disputat diumenge entre la UE Figueres i el CF Pobla de Mafumet MANEL LLADÓ / L'ESPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Novembre 2018 08:09

Empat a 1 en el partit jugat diumenge a la tarda a l'Estadi Municipal de Vilatenim, entre la Unió Esportiva Figueres i el Club de Futbol Pobla de Mafumet.

La primera part, igualada per ambdós equips, ha vist un gol anul·lat per fora de joc per part de la UE Figueres. El conjunt local, que apretava amb força, ha pogut inaugurar el marcador al minut 45, segons abans de la mitja part, quan un xut de Ferron ha tocat primer al pal i després ha anat al fons de la xarxa d'Arturo Cordero (1-0).

A la segona part, el conjunt d'Alberto Gallego, ha sortit amb força i amb ganes de remuntar el partit. Arturo Osuna i Sergio Montero han tingut clares ocasions per posar l'empat en el marcador del Municipal de Vilatenim. Però fins al minut 77, el conjunt visitant no ha vist la recompensa al bon joc. Una rematada de cap de Joel, que havia entrat substituint a Ralph, ha posat l'1 a 1. En els minuts següents, la Pobla ha buscat el gol de la victòria incansablement. Koné i el mateix Joel l'han tingut a tocar, però la bona feina del porter del Figueres, David Aroca, ha evitat que els pobletans s'emportessin els 3 punts cap a casa.

L'entrenador del CF Pobla de Mafumet, Alberto Gallego ha afirmat que "hi ha hagut falta de concentració i atenció" en el primer gol de l'equip local i que cal "exigir-se" molt més.

El CF Pobla de Mafumet es situa en setena posició, amb 22 punts. La setmana que ve s'enfrontarà, a casa, a l'Associació Esportiva Prat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: