Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El torrenc Llorenç Gómez, millor jugador del món de futbol platja

L'altre jugador de Torredembarra, Edu Suárez, també ha estat premiat amb el millor gol del 2018, a la gala de la Beach Soccer Worldwide a Dubai

Els jugadors torrencs Llorenç Gómez i Edu Suárez, premiats a la gala de la Beach Soccer Worldwide celebrada dissabte a Dubai Els jugadors torrencs Llorenç Gómez i Edu Suárez, premiats a la gala de la Beach Soccer Worldwide celebrada dissabte a Dubai CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Novembre 2018 15:08

Llorenç Gómez ha estat proclamat el millor jugador del món de futbol platja del 2018 i Edu Suárez ha obtingut el premi al millor gol de la temporada. Els dos jugadors torrencs han estat guardonats a la gala de la Beach Soccer Worldwide que s'ha celebrat aquest dissabte a Dubai.

El nou millor jugador del món també ha estat inclòs en l'equip ideal de l'any juntament amb els altres dos candidats al premi principal, el portuguès Andrade i el japonès Ozu. 

Pel que fa al gol d'Eu Suárez, el va marcar de xilena en el partit contra Suïssa durant el passat Europeu. A aquest premi també optava l'altre torrenc que estava a Dubai amb la selecció espanyola, Adri Frutos.

Amb aquest reconeixement mundial, els jugadors del Club Futbol Platja de Torredembarra Gómez veuen recompensada la seva gran temporada, aconseguint grans èxits com els sotscampionats a la Bahames Cup, el Mundialet d'Almada i la Lliga Europea, tots ells amb la selecció espanyola.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: