Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una setantena de vehicles al Ral·li Costa Daurada Legend que tindrà epicentre a Reus

El Ral·li tindrà lloc els dies 9 i 10 de novembre -amb sortida i arribada a Reus- en un circuit en carretera tancada i destinada a vehicles esportius, de velocitat i regularitat de diferents categories i èpoques

Imatge de la presentació a La Fira Centre Comercial de Reus del Ral·li Costa Daurada Legend Imatge de la presentació a La Fira Centre Comercial de Reus del Ral·li Costa Daurada Legend CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Novembre 2018 08:41

El Ral·li Costa Daurada Legend torna a les comarques de Tarragona ple de novetats i amb La Fira Centre Comercial com a principal patrocinador. La quarta edició d’aquest esdeveniment esportiu que capta l’atenció de tots els aficionats al motor, tindrà lloc els dies 9 i 10 de novembre en un circuit en carretera tancada i destinada a vehicles esportius, de velocitat i regularitat de diferents categories i èpoques. 

L'Escuderia Baix Camp, EBC Clàssics i diversos clubs del territori organitzen aquesta IV edició del Ral·li Costa Daurada Legend que també pretén ser una experiència reno-vada per a participants i espectadors, amb la voluntat d'atreure els millors especialistes internacionals de la modalitat. El Ral·li es farà per trams cronometrats mítics i selectius de la demarcació de Tarragona inclosos els ja utilitzats anteriorment en el Mundial de Ral·lis (WRC) com La ara Mussara o La Teixeta, etc. En total participaran a la prova 68 vehicles que, com marquen les normes, han de tenir un mínim de 25 anys d’antiguitat. Més de 200 persones formaran part de l’organització.

Sortida i arribada a Reus

Com a novetat de l’edició d’aquest any, la ciutat de Reus serà l’epicentre de la prova, amb sortida i arribada dels vehicles participants a la ciutat els dos dies en què es durà a terme la prova. El reagrupament de vehicles es farà el dia 9 a la plaça de l’Univers, tot just al davant de La Fira Centre Comercial, des d’on s’ha apostat un cop més per aquelles activitats que donen nom a la ciutat de Reus. Mayte Forján, gerent de La Fira Centre Comercial, ha matisat que “sempre fa il·lusió participar en aquest esdeveniment ja que dóna a la ciutat la projecció que es mereix i evidencia la nostra aposta per allò que té repercussió i importància”.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va assistir a la presentació del Ral·li Costa Daurada Legend: 

FOTO PRESENTACIO RALLY 1

L’Escuderia Baix Camp i EBC Clàssics, han seguit apostant per internacionalitzar l'es-deveniment i aquest any s’ha confirmat la presència de diversos equips estrangers. La prova, amb un total de 500 km de recorregut, constarà de 2 dies de competició, amb 12 especials en carretera tancada (140 km aproximadament), quatre d'elles el divendres 9 de novembre, amb la dificultat i l'espectacularitat afegida en disputar-se en format noc-turn, sempre amb gran acolliment per part dels participants com dels afeccionats, i altres vuit el dissabte 10 de novembre íntegrament amb llum de dia.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: