Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic destitueix l'entrenador José Antonio Gordillo

En les properes hores, el Gimnàstic anunciarà el nou entrenador que ocuparà la banqueta grana

José Antonio Gordillo ha estat destituït avui pel Consell d'Administració del Gimnàstic de Tarragona José Antonio Gordillo ha estat destituït avui pel Consell d'Administració del Gimnàstic de Tarragona CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Octubre 2018 21:34

El Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona ha acordat rescindir el contracte de l'entrenador del primer equip, José Antonio Gordillo, després de les 10 jornades disputades en la present temporada.

El tècnic sevillà, que va ser l’escollit en el tram final de la campanya passada, va aconseguir l’objectiu de la permanència en els últims tres partits. Però en aquest inici de la nova temporada, a Gordillo no li han sortit les coses i l'equip es troba a la cua de la Liga 1/2/3, amb sis punts.

En les properes hores, el club anunciarà el nou entrenador que ocuparà la banqueta del Nàstic.

El Gimnàstic vol agrair a José Antonio Gordillo la tasca desenvolupada al capdavant del cos tècnic des de la seva incorporació el passat mes de maig. L’entitat li desitja molta sort en el seu futur més immediat, tant a nivell personal com professional.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: