Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

342 nens participen a la final dels Jocs Escolars d’Atletisme de Torredembarra

Els jocs han permès fomentar la pràctica esportiva entre els infants de la vila des de fa més de 26 anys

La Zona Esportiva Municipal de Torredembarra va acollir, ahir diumenge, la final dels Jocs Escolars d’Atletisme La Zona Esportiva Municipal de Torredembarra va acollir, ahir diumenge, la final dels Jocs Escolars d’Atletisme ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Octubre 2018 19:05

La Zona Esportiva Municipal de Torredembarra va acollir, ahir diumenge 21 d’octubre, la final dels Jocs Escolars d’Atletisme, activitat que ha permès fomentar la pràctica esportiva entre els infants de la vila des de fa més de 26 anys, gràcies a la col·laboració entre el Club d’Atletisme i l’Ajuntament de Torredembarra.

Hi han participat un total de 342 alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de les tres escoles de Torredembarra (Antoni Roig, Molí de Vent i l’Antina). També hi ha pres part una representació d’alumnes de les escoles d’Altafulla (La Portalada i El Roquissar), el Catllar (l’Agulla), La Pobla de Montornès (Els Ametllers), Tarragona (Arrabassada i La Salle), l’escola Vilafranca i la CAT.

Jocs Escolars Atletisme Torre

El medaller definitiu de l’alumnat torrenc d’aquests jocs ha estat el següent: Escola l’Antina (81 alumnes participants): 4 medalles d’or, 9 d’argent i 6 de bronze; Escola Antoni Roig (106 alumnes participants): 8 medalles d’or, 10 d’argent i 11 de bronze; i Escola Molí de Vent (119 alumnes participants): 14 medalles d’or, 9 d’argent i 13 de bronze.

En aquest enllaç podeu consultar les classificacions de les proves.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: