Primera victòria a l'Estadi

El CF Reus aconsegueix els primers tres punts a casa, després de remuntar un gol inicial del CF Rayo Majadahonda (2-1)

Linares lluita una pilota amb un jugador del CF Rayo Majadahonda Linares lluita una pilota amb un jugador del CF Rayo Majadahonda CF REUS
Esports Josep Cartanyà
Diumenge, 21 Octubre 2018 19:54

Primera victòria roig-i-negra a casa de la temporada. El CF Reus ha sumat tres punts importantíssims davant del CF Rayo Majalahonda en un partit que els de Xavi Bartolo han hagut de remuntar a la segona part.

El CF Reus afrontava aquest partit davant del CF Rayo Majalahonda amb l'objectiu d'obsequiar a la seva afició amb la primera victòria de la temporada. Els madrilenys, un equip recent ascendit de Segona B, volia tornar a sumar els tres punts, tal com ho va fer quan va visitar el camp del Nàstic, al setembre.

El partit ha començat amb el CF Reus buscant des de bon principi la porteria de l'equip madrileny. Al minut 2, Linares ha tingut la primera quan ha rebut una pilota en profunditat a dins de l'àrea que l'ha deixat sol davant de porter, però el davanter s'ha avançat massa la pilota i ha perdut una bona ocasió per inaugurar el marcador. Després han vingut minuts d'anades i vingudes sense perill per part dels dos equips. Pel que fa al CF Rayo, la primera aproximació de perill ha arribat al mimut 14, amb una rematada molt forçada de Galan, que ha sortit desviada per sobre del travesser de Badia.

Al minut 18, Aítor García ha perdonat el primer gol del CF Rayo Majalahonda, quan ha rebut una passada de la mort a dins de l'àrea local, però no ha aconseguit remtar a plaer amb la cama bona. Poc a poc, els madrilenys se'ls veia més còmodes al terreny de joc i la pilota estava més dividida.

Al darrer tram de la primera part, el CF Reus ha atornat a aparèixer a l'àrea rival i ha generat més perill, sovint, des de faltes o el servei de cantonada. Al minut 38, una bona centrada de Bastos ha estat rematada lleugerament desviada per Linares. Però la més clara ha arribat al minut 43, amb una nova centrada de Bastos al segon pal buscant la rematada d'Alfred, però la defensa madrilenya ha allunyat el perill. Així s'arribava al descans.

El gol del CF Rayo i la resposta del CF Reus

Quan no es portaven ni dos minuts de la represa, Enzo Zidane -fill del jugador francès- ha tingut la primera ocasió de gol, però la seva rematada rasa l'ha desviat Badia. Però al minut 48, un nou contratac del CF Rayo ha acabat al fons de la xarxa. Ha estat una jugada desafortunada perquè Aítor s'ha plantat sol davant Badia, ha rematat al pal, però la pilota, ha rebotat a l'esquena del porter roig-i-negre, i ha acabat entrant al fons de la xarxa (0-1).

Però la reacció del CF Reus no s'ha fet esperar. I al minut 50, una centrada des de córner de Gus Ledes a dins de l'àrea l'ha rematat Catena amb el cap al fons de la porteria de Basilio (1-1). El gol ha servit per injectar moral a l'equip reusenc, que, un minut després, hauria pogut fer el segon però, Galan, sota els pals, ha evitat el gol. El CF Reus seguia buscant el gol.

Per part de l'equip madrileny, al minut 58, ha disposat d'una nova oportunitat, amb una rematada des de lluny de Varela que ha sortit lleugerament desviada a l'esquerra de Badia. Passaven els minuts i l'empenta roig-i-negra ja no era la mateixa, i les arribades patien imprescisions als metres finals. Després ha estat el CF Rayo qui s'ha fet amb el control del joc, amb moltes arribades.

Juan Domínguez desfà l'empat

Quan semblava que el CF Reus s'hauria de conformar amb l'empat, al minut 86, una jugada iniciada per Fran Carbia, ha acabat als peus de Juan Domínguez, que s'ha fet amb una pilota a dins de l'àrea i ha rematat un xut creuat fora de l'abast de Basilio (1-2). El CF Reus acabava de remuntar el partit.

Fins i tot, Carbia hauria pogut ampliar l'avantatge quan ha estat a punt de robar una pilota al porter, però que finalment, el rebot ha anat a parar al córner.
Després d'aquesta victòria, el CF Reus és catorzè classificat, amb 12 punts.

Fitxa tècnica:

CF Reus Deportiu (2): Edgar Badía, Bastos, Olmo, Catena, Miguel Linares, Gus Ledes, Juan Domínguez, Mario Ortiz, Alfred Planas (Fran Carbia, 59') Gonzalo (Rubén Henri, 82') i A.Guerrero (Borjita, 88').

CF Rayo Majadahonda (1): Basillo, Morillas, Óscar, Enzo (T.Martínez, 63'), Fede Varela, Verza (Benito, 77'), E. Galan, Rafa, Aitor G. i Luso.

Gols: 0-1, Aitor G (48'); 1-1, Catena (50');  2-1, Juan Domínguez (86').

Àrbitre: Domínguez Cervantes (Comitè andalús)

Estadi Municipal de Reus: 2.345 espectadors